Du er her

Bokanmeldelse

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. oktober 2019

En emosjonsfokusert tilnærming bereder grunnen for at trygge bånd kan gjenopprettes i trøblete relasjoner. Men forfatterens begeistring for metode og mentorer blir innimellom overstrømmende.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. oktober 2019

Klok på følelser er en velskrevet og lettlest introduksjon til følelser og deres betydning. Join the revolution! Eller er det lov å flørte med denne nye religionen uten å bli helt frelst?

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. september 2019

En grundig bok om traumefokusert kognitiv atferdsterapi (TF-CBT) bør også kunne gi terapeuter uten erfaring med modellen selvtillit til å prøve den ut.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. september 2019

Jeg vil gi boken fra Forandringsfabrikken en prominent plass både på kontoret og i bevisstheten.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
5. august 2019

Forfatterne av denne boken var sentrale i arbeidet med å utarbeide helsepersonelloven. Med kommentarutgaven ønsker de å bidra til forståelsen av loven.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
5. august 2019

Jeg skulle ønske denne boka hadde vært tilgjengelig da jeg selv var fersk gruppeterapeut.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. juli 2019

Sissel Gran skriver om alderdommen med romslighet, empati og varme.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. juli 2019

Jeg tenkte at «Her hos oss har vi barneperspektiv». Men boka var en vekker for meg.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
3. juni 2019

Det å være i dialog, og få beskrive hvordan forstyrrelsen oppleves, kan i seg selv virke oppklarende og samlende på et skjørt selv, ifølge forfatteren.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
3. juni 2019

Boken gir kommunepsykologer et springbrett til videre dypdykk.

Sider