Du er her

Bokanmeldelse

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
3. juni 2019

Det å være i dialog, og få beskrive hvordan forstyrrelsen oppleves, kan i seg selv virke oppklarende og samlende på et skjørt selv, ifølge forfatteren.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
3. juni 2019

Boken gir kommunepsykologer et springbrett til videre dypdykk.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. mai 2019

I boken Harde fakta utveksler to menn fortellinger om kjærlighet, savn, identitet og sorg, men også om betydning av vennskap som bærer når annet brister.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. april 2019

Forfatterne tør å stille vanskelige spørsmål og å utfordre dagens system.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. april 2019

Boken formidler godt hvordan ungdoms utvikling og vansker oppstår i samspill med omgivelsene. Men den sier lite om hva som hjelper ut over individuelle samtaler.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. mars 2019

Skam hindrer folk i å be om hjelp for rusavhengighet. Denne boken bidrar til å redusere skam.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. mars 2019

Flere faggrupper bidrar med sin unike kompetanse. Det er spesielt gledelig.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. mars 2019

Nancy McWilliams imponerer i en nyoversatt bok om nytteverdien av psykoanalytisk personlighetsdiagnostikk.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. mars 2019

Følelsen av forskjell utfordrer den vanlige forståelsen av at det er fattigdom, ikke ulikhet, som er roten til mye uhelse.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. februar 2019

Det finnes ikke én terapimetode som passer for alle med posttraumatiske stressreaksjoner. Forfatterne gir oss et nyttig innblikk i de mange metodene som brukes i dag.

Sider