Du er her

Bokanmeldelse

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. februar 2019

Det finnes ikke én terapimetode som passer for alle med posttraumatiske stressreaksjoner. Forfatterne gir oss et nyttig innblikk i de mange metodene som brukes i dag.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. februar 2019

Denne boka kan nå mennesker som ellers aldri ville interessere seg for terapi.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. januar 2019

Om forsøket på å forstå det uforståelige.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. januar 2019

Boka gir ikke bare en innføring, men behandler også grunnleggende spørsmål i utviklingspsykologisk tenkning og forståelse.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. januar 2019

Viktige temaer og dilemmaer trekkes frem, men boka blir for argumenterende.

Bokanmeldelse
Publisert
2. desember 2018

Interessante kontroverser vises frem, men drøftes ikke videre. Som leser slippes jeg for raskt.

Bokanmeldelse
Publisert
2. desember 2018

Peder Kjøs har en rik assosiasjonsevne, og tar vare på erfaringer som senere kommer til nytte i arbeidet som psykolog.

Bokanmeldelse
Publisert
2. desember 2018

Alle som i noen grad bruker vitenskap i sin hverdag, vil kunne la seg engasjere og skremme av denne boken.

Bokanmeldelse
Publisert
5. juli 2018

Kritikken av New Public Management i norsk helsevesen kunne vært mer spisset, men leseren tvinges likevel til å reflektere rundt egne holdninger.

Bokanmeldelse
Publisert
5. juli 2018

En høyst aktuell og relevant bok som løfter fram etisk refleksjon som en viktig metode for å utvikle faget og helsetjenesten.

Sider