Du er her

Bokanmeldelse

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. april 2019

Forfatterne tør å stille vanskelige spørsmål og å utfordre dagens system.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. april 2019

Boken formidler godt hvordan ungdoms utvikling og vansker oppstår i samspill med omgivelsene. Men den sier lite om hva som hjelper ut over individuelle samtaler.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. mars 2019

Skam hindrer folk i å be om hjelp for rusavhengighet. Denne boken bidrar til å redusere skam.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. mars 2019

Flere faggrupper bidrar med sin unike kompetanse. Det er spesielt gledelig.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. mars 2019

Nancy McWilliams imponerer i en nyoversatt bok om nytteverdien av psykoanalytisk personlighetsdiagnostikk.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. mars 2019

Følelsen av forskjell utfordrer den vanlige forståelsen av at det er fattigdom, ikke ulikhet, som er roten til mye uhelse.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. februar 2019

Det finnes ikke én terapimetode som passer for alle med posttraumatiske stressreaksjoner. Forfatterne gir oss et nyttig innblikk i de mange metodene som brukes i dag.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. februar 2019

Denne boka kan nå mennesker som ellers aldri ville interessere seg for terapi.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. januar 2019

Om forsøket på å forstå det uforståelige.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. januar 2019

Boka gir ikke bare en innføring, men behandler også grunnleggende spørsmål i utviklingspsykologisk tenkning og forståelse.

Sider