Du er her

Bokanmeldelse

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
3. januar 2020

Hedvig Montgomerys bøker om oppdragelse er lette å lese, men står tungt i faget.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
3. januar 2020

Naja Hulvej Rod går samvittighetsfullt til verks når hun belyser sammenhengen mellom stress og helse. Men når alt skal med, rammes leselysten.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. desember 2019

At terapi kan skade er ingen nyhet. Hva vi skal gjøre med det, gir boken Skadelige samtaler ingen gode svar på.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. november 2019

Pål Grøndahl kunne nok gjort boken Om drap både mer akademisk (les: tørrere) og mer bloddryppende (les: spekulativ) om han ville. Det gjorde han heldigvis ikke.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. november 2019

Med denne håndboken viser forfatterne at det helsepsykologiske feltet bør bli en egen spesialitet.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. oktober 2019

En emosjonsfokusert tilnærming bereder grunnen for at trygge bånd kan gjenopprettes i trøblete relasjoner. Men forfatterens begeistring for metode og mentorer blir innimellom overstrømmende.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. oktober 2019

Klok på følelser er en velskrevet og lettlest introduksjon til følelser og deres betydning. Join the revolution! Eller er det lov å flørte med denne nye religionen uten å bli helt frelst?

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. september 2019

En grundig bok om traumefokusert kognitiv atferdsterapi (TF-CBT) bør også kunne gi terapeuter uten erfaring med modellen selvtillit til å prøve den ut.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
2. september 2019

Jeg vil gi boken fra Forandringsfabrikken en prominent plass både på kontoret og i bevisstheten.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
5. august 2019

Forfatterne av denne boken var sentrale i arbeidet med å utarbeide helsepersonelloven. Med kommentarutgaven ønsker de å bidra til forståelsen av loven.

Sider