Du er her

Bokanmeldelse

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. september 2020

Jeg frykter at folk flest vil bli negativt påvirket av denne amerikansk-pregete hangen til polarisering i Løgn eller Sannhet og derav følgende lettkjøpte løsninger.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. september 2020

Boken lover stoisk livsmestring, men oppfyller kun delvis sine lovnader.

Bokanmeldelse
Publisert
1. september 2020

Holmås skriver gjenkjennelig og forfriskende om det å ha en «usynlig sykdom», men møter seg selv i døra når hun forsøker å rive ned fordommene knyttet til egen lidelse.

Bokanmeldelse
Publisert
3. august 2020

Mary Trump mener at Donald Trump er farlig, ytterst inkompetent og i ferd med å ødelegge det amerikanske demokratiet. Vil hun lykkes med å advare det amerikanske folk før det kommende presidentvalget?

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
3. august 2020

Er det smart å gjøre sosiale fenomener til psykisk sykdom og løse dem med biokjemiske midler? 

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
3. august 2020

Boken Gi og motta tilbakemeldinger gir en konkret innføring i hvordan vi kan bygge hverandre. Rent psykologfaglig representerer imidlertid ikke stoffet noe nytt. 

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. april 2020

Boken Aktiv dødshjelp er en konsis oppfordring til bred refleksjon om ubehagelige spørsmål.

Bokanmeldelse
+ For abonnenter
Publisert
1. april 2020

Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre er en god lærebok – som kanskje går litt for langt.

Bokanmeldelse
Publisert
3. januar 2020

Hedvig Montgomerys bøker om oppdragelse er lette å lese, men står tungt i faget.

Bokanmeldelse
Publisert
3. januar 2020

Naja Hulvej Rod går samvittighetsfullt til verks når hun belyser sammenhengen mellom stress og helse. Men når alt skal med, rammes leselysten.

Sider