Du er her

Psykologspesialist eller psykolog

Viken senter

Dette er Viken senter 

Viken senter ligger i naturskjønne omgivelser i Bardu kommune i Indre Troms, med nærhet til byene Tromsø og Narvik, og med rike muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Viken senter er en landsdekkende diakonal stiftelse og består av Klinikken og Forebygging og utvikling. Klinikken er en spesialisthelsetjeneste innen psykisk helsevern med avtale med Helse Nord RHF.

Behandlingen retter seg mot ulike dimensjoner; det psykiske, fysiske, eksistensielle/åndelige og det sosiale. Gjennom tverrfaglige team jobber vi for å styrke menneskers mulighet til å mestre livets utfordringer. Klinikken har døgnbehandlingsplasser for voksne og for familier. Vi har 60 engasjerte og kompetente medarbeidere.

Vi ønsker oss en psykologspesialist eller psykolog 


Om stillingen

Ved Viken senter jobber vi i team for å styrke menneskers mulighet til å mestre livets utfordringer. Her får du en vakker arbeidsplass med en unik atmosfære, og gode muligheter for medvirkning og utvikling.

Arbeidsdagene dine vil bestå av gruppebehandling og individualsamtaler. Du vil arbeide i tverrfaglige team der dere samarbeider tett om behandlingen.


Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som vil arbeide med hele mennesket i fokus, og som ser viktigheten av tverrfaglig tilnærming. 

Det er ønskelig at du har god kompetanse og erfaring innen behandling av traumelidelser.

Vi vil gjerne møte deg som er selvgående, og samtidig et drivende teammedlem.  Det er viktig for oss at du vil bidra til faglig utvikling gjennom å dele din kunnskap.

Personlig egnethet vektlegges.


Hos oss får du

  • jobbe i et arbeidsmiljø med tett samarbeid mellom ulike yrkesgrupper
  • spennende faglige utfordringer
  • en fremtidsrettet og vital kompetanseorganisasjon
  • gode betingelser


Les mer om Viken senter og behandlingstilbudet hos oss her

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HR- og administrasjonsleder Gro Eggenheim på tlf 952 12 478 eller klinikkleder Grete Furu på tlf 951 22 361. Søknad, CV og minst 2 referanser sendes elektronisk fra “søk på jobben” på denne siden.


Lenke til annonsen og søk på stillingen
 

Søknadsfrist
Løpende