Du er her

Psykologer/psykologspesialister

CRUX foreldre og barn – Solstrand

Ønsker du en jobb som gir mening?

I stiftelsen CRUX jobber vi for å gjøre verden til et litt bedre sted. CRUX er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse som tilbyr tjenester innen helse- og sosialsektoren. Vi er medvandrere og står opp for mennesker i sårbare og utfordrende livssituasjoner, slik at de kan oppleve trygghet og nå sine mål. Det finnes alltid muligheter. Vil du være med på laget? 

CRUX foreldre og barn – Solstrand er et senter for foreldre og barn som gir tilbud til familier med barn i alder 0–6 år. Senteret er del av stiftelsen CRUX. Våre oppdragsgivere er Bufetat og kommuner.

CRUX foreldre og barn – solstrand søker: 

Psykolog/psykologspesialist (100 %)
Psykolog/psykologspesialist (20 %)
 


Vi søker psykologer med engasjement for barnevernsfaglig arbeid med sped og småbarnsfamilier. Du blir en del av et dynamisk arbeidsfellesskap, og vil jobbe i team rundt familiene.

Psykologene har ansvar for kartlegging og utredning av barns utvikling og foreldres omsorgsferdigheter. Videre ha en viktig funksjon i analyse og vurdering av utredningsarbeidet. Psykologene skal bidra med sin kompetanse i kvalitetssikring av tester og kartleggingsverktøy som benyttes i saken. Psykologene skal i tillegg utføre direkte klinisk utredningsarbeid.

Undervisning og veiledning av både personal og familier vil også være en del av oppgavene som tillegger stillingene. Psykologene deltar i videreutvikling av det faglige arbeidet ved avdelingen, og vil være delaktig i et spennende omstillingsarbeidsett opp mot ny barnevernsreform.

Vi ser etter medarbeidere med personlig egnethet og med relevant erfaring og interesse for arbeid med sped- og småbarnsfamilier med sammensatt og komplekse utfordringer/vansker.

Søkere må beherske norsk skriftlig og muntlig. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Lønn etter avtale. Ny politiattest fremlegges før ansettelse.

Tiltredelse 01.03.22

Søk stilling på: stiftelsencrux.no/stillinger

Ta gjerne kontakt med Institusjonsleder Nancy Hammer tlf. 417 43 850.


Søknad med CV sendes på e-post til: n.hammer@stiftelsencrux.no


Annonsen er fra Psykologtidsskriftets januar-utgave som har utgivelse 3. januar 2022 

 

Søknadsfrist
26. januar 2022