Tidsskrift for Norsk psykologforening
sjefredaktør
Katharine Cecilia Williams
katharine@psykologtidsskriftet.noUtgiver
Norsk psykologforening
ISSN 0332-6470 (print)
ISSN 2703-9528 (web)
St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge. Hovedtyngden av virksomheten er lokalisert i Trondheim der vi har et av Europas mest moderne sykehusanlegg. Sykehuset er bygd integrert med Fakultet for medisin og helsevitenskap ved NTNU, og her arbeider klinikere, forskere og studenter side om side. St. Olavs hospital har ca. 11 500 ansatte og et brutto budsjett på 14,6 milliarder kroner. Mer informasjon finnes på www.stolav.no
Mangfoldserklæring
Vi ønsker at ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold utenfor arbeidslivet
St. Olavs hospital – Universitetssykehuset i Trondheim – lea akte golme skïemtjegåetiegïehtelimmijste Helse Midt-Norgesne. Stööremes bielie gïehtelimmeste lea Tråantesne gusnie mijjen lea akte Europan jeenjemes daajbaaletje skïemtjegåetijste. Skïemtjegåetie lea tseegkesovveme Medisijnen jïh healsoevitenskapten fakulteetine ektine NTNU:sne, jïh daesnie klinihkerh, dotkijh jïh studeenth loevtsæjresne berkieh. St.Olavs hospital medtie 11 500 barkijh åtna jïh brutto budsjedte lea 14,6 millijardh kråvnine. Vielie bïevnesh sijjesne www.stolav.no
Gellievoetebæjhkoehtimmie
Mijjieh sïjhtebe barkijh edtjieh guvvine årrodh årroji gellievoeteste, jïh dan åvteste haestebe gaajhkesidie gïeh maehteles, barkoem mijjen luvnie ohtsedh, saaht mij tjoelide, aaltere, funksjovneheaptoe, nasjonaale jallh etnihkeles maadtoe. Seammalaakan jis datne guhkebe gaatoem barkoejieleden ålkolen åtneme.
Avdeling for sikkerhets-, fengsels- og rettspsykiatri er organisert som en av 4 avdelinger under Klinikk Psykisk Helsevern – Allmenn, Rehabilitering og sikkerhet.
Avdelingen med ca. 210 ansatte har sin mangeårige kompetanse og erfaring på personer med voldsproblematikk og omfatter 5 seksjoner:
Spesialpoliklinikken, Regional sikkerhetsavdeling, Sentral Fagenhet for tvungen omsorg, Nasjonal Enhet for rettspsykiatrisk sakkyndighet og Regionalt Kompetansesenter for sikkerhets-, fengsels- og rettspsykiatri.
Spesialpoliklinikken har ledig et 100 % vikariat i 1 år med oppstart februar/mars 2025.
Spesialpoliklinikken er en spennende poliklinikk som inneholder fem ulike tilbud; Fengselspsykiatrisk poliklinikk, BASIS, Det Finnes Hjelp, SPIRE og gruppetilbudet Sinnemestring (se mer detaljert forklaring under).
Psykologstillingen vil primært være tilknyttet tilbudene SPIRE, Det Finnes hjelp og BASIS, men det kan også bli mulighet til å få være med i de andre polikliniske tilbudene ved behov.
Fengselspsykiatrisk poliklinikk tilbyr helsehjelp til innsatte i Trondheim fengsel. Som psykolog i fengsel vil man jobbe med mennesker i ulike faser av et fengselsforløp, alt i fra varetekt til forvaring, og man får brukt sin kompetanse både når det kommer til utredning, behandling, veiledning, undervisning og tett samarbeid med flere etater.
BASIS er et nasjonalt tilbud som gis til innsatte i Trondheim fengsel, vurdert å ha en høy risiko for nye seksuallovbrudd.
Det finnes hjelp er et poliklinisk lavterskeltilbud rettet mot personer som har en seksuell interesse for barn.
SPIRE er et nyopprettet tilbud for personer som har begått eller tidligere begått seksuelle misbruk mot barn. Tilbudet gis primært digitalt og de fleste pasientene er innsatte i Trondheim eller Verdal fengsel.
Sinnemestring er et gruppetilbud for kvinner og menn med vold i nære relasjoner. Det er et manualbasert kognitivt gruppetilbud. Her jobber man i team og har tett kontakt med barnevern og andre relevante etater.
Som behandler i tilbudene som omhandler seksuallovbruddsproblematikk vil man få god opplæring i behandlingsmetodikk, samt veiledning. I og med at tilbudene er relativt nyetablerte vil man også få være med på implementering og videreutvikling. Det er i tillegg gode muligheter for forskning, og man har stor fleksibilitet og variasjon i arbeidshverdagen. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål!
Arbeidsoppgaver
Kvalifikasjoner
Personlige egenskaper
Vi tilbyr
Kontaktinformasjon: Hanne Foss Berget, seksjonssjef, tlf. 900 67 804.
ISSN 0332-6470 (print)
ISSN 2703-9528 (web)