Du er her

Psykolog

Alternativ til Vold Drammen

Stiftelsen Alternativ til Vold (ATV) er et behandlings- og kompetansesenter på vold, med særlig vekt på vold i nære relasjoner. Klientgruppen er voksne som utøver vold og hans eller hennes familie, noe som inkluderer arbeid med voldsutsatte voksne, ungdom og barn. Stiftelsen har 3 virksomhetsområder: a) behandling, b) kunnskapsformidling og c) forskning/fagutvikling. ATV driver 15 behandlingssentre i Norge, i tillegg til behandlingssamarbeid om ATV-kontorer i Norden. Stiftelsen har 99 ansatte, hovedsakelig psykologer og psykoterapeuter.

Alternativ til Vold Drammen har ledig stilling for psykolog i 
100 % engasjement i ett år
 


Alternativ til Vold (ATV) Drammen søker psykolog til et 100 % engasjement i ett år. Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i et engasjert og aktivt faglig fellesskap.

ATV Drammen finansieres av Drammen kommune samt statlige midler. Kontoret har pr i dag fem psykologstillinger. Arbeidsoppgavene vil primært være behandling av mennesker som utøver vold i nære relasjoner, i hovedsak med menn, enten i gruppe eller individuelt. Noe undervisning og veiledning vil også være aktuelt. Det kliniske arbeidet vil inkludere å møte partnere som har vært utsatt for vold, samt i samarbeid med temaet tilby helhetlig hjelp til hele familien. ATV legger stor vekt på fagutvikling med faste fagdager og årlige seminarer for alle ansatte.

Aktuelle søkere bør være motivert for å holde seg faglig oppdatert. Vi søker en fleksibel person som har gode samarbeidsevner og god arbeidskapasitet. Erfaring fra klinisk behandling er ønskelig. Vi kan tilby engasjerte medarbeidere et støttende og godt arbeidsmiljø. ATV Drammen holder til i nyoppussede lokaler nær jernbanestasjonen. Pendlertid fra Oslo er ca. 30 minutter. 

På grunn av teamets sammensetning oppfordres menn til å søke. 


Tiltredelse: Så snart som mulig, eller etter avtale. 
Søknader sendes via Finn.no: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=238889601


Spørsmål om stillingen rettes til: psykologspesialist og kontorleder Hanne Eriksen, e-post hanne.eriksen@atv-stiftelsen.no, mobil: 469 31 453 eller psykologspesialist og regionleder for ATV-region Øst Ragna Lundgaard. e-post ragna@atv-stiftelsen.no, mobil: 416 11 003.
 

Søknadsfrist
6. desember 2021