Du er her

Fagredaktør - vikariat

Tidsskrift for Norsk psykologforening

Tidsskrift for Norsk psykologforening er Norges ledende fagbase innenfor psykologi. Papirutgaven kommer 12 ganger i året, i et opplag på 10.000. I tillegg publiserer vi jevnlig saker kun for nett. Psykologtidsskriftet består av faglige bidrag, både fagfellevurderte bidrag og fagessay, i tillegg til journalistikk, debatter, anmeldelser og mye mer. Redaksjonen består i dag av sjefredaktør, sjefredaktør, to fagredaktører, to journalister og markedsansvarlig.

Psykologtidsskriftet søker fagredaktør i ett års vikariat i 80 % stilling.
 
Som fagredaktør har du en viktig rolle i vårt arbeid med å formidle ny kunnskap til våre lesere. Du vil ha et selvstendig ansvar for å initiere, vurdere, kvalitetssikre og utvikle faglige bidrag.
 
Vi ønsker oss en fagredaktør som aktivt oppsøker og bygger nettverk innenfor fag- og forskningsmiljøene. Stillingen krever at man har tekstkompetanse, og kan bistå forfatterne i arbeidet med å nå ut til Psykologtidsskriftets målgruppe. Doktorgrads- eller forskerkompetanse er en fordel.
 
Som fagredaktør vil man samarbeide tett med resten av redaksjonen, men det er stor fleksibilitet i hvor og når man jobber.
 
Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser og et godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse. Vi holder til i trivelige lokaler sentralt i Oslo, Grev Wedels Plass 4.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med sjefredaktør Bjørnar Olsen, e-post bjornar@psykologtidsskriftet.no, tlf. 474 01 165


Søknad sendes bjornar@psykologtidsskriftet.no

 

 

Søknadsfrist
Tiltredelse snarligst