Du er her

Bokanmeldelse

BOK
Publisert
5. oktober 2014

Klokt og nyttig om holdninger og praksis, men uklar og utdatert presentasjon av det teoretiske grunnlaget.

Bår Stenvik:
Publisert
5. september 2014

Skal du vinne evolusjonskampen, må du kunne bløffe. Skal du bli en mester i bløff, må du kjenne din psykologi.

Bokanmeldelse
Publisert
5. september 2014
Brandtzæg, Torsteinson, Øiestad:
Publisert
5. august 2014

Høy kvalitet i barnehagene er en av de viktigste samfunnsøkonomiske investeringene vi kan gjøre. Denne boka viser hvordan man kan få det til.

Berge & Falkum:
Publisert
5. august 2014

En bok som kan bidra til å bygge bro mellom behandlingsapparatet og arbeidslivet.

Bokanmeldelse
Publisert
5. august 2014
Tor Wennerberg:
Publisert
2. juli 2014

Passer godt som en introduksjon til tilknytningsteori, men gir også muligheter til dypere forståelse.

Russ Harris:
Publisert
2. juli 2014

Boken presenterer en rekke verktøy. Som terapeut erfarer jeg at de fungerer i praksis med pasienter.

Anna Fiske:
Publisert
2. juli 2014

Dette er en effektivt illustrert fortelling om gruppeterapi, hvor historien drives av det som foregår i bilder, mellom linjene.

Bokanmeldelse
Publisert
2. juli 2014

Sider