Du er her

Kveldsseminar YPU

Yngre psykologers utvalg (YPU) inviterer til kveldsseminar torsdag 23. februar kl 19.00 på Dattera til Hagen i Oslo. Foredrag ved psykolog og barneombud Reidar Hjermann.

Hjermann har spesialisering i barne- og ungdomspsykologi. Siden 2004 har han fungert som barneombud i Norge, og vært delaktig i en rekke spennende prosesser. Møt opp og hør Hjermanns refleksjoner om veien fra profesjonsstudiet i psykologi til jobben som barneombud og leder.

Velkommen til et uformelt og dialogpreget seminar med gratis adgang.

Har du spørsmål omkring kveldsseminaret eller andre innspill til Yngre psykologers utvalg, send oss gjerne en e-post: ypu@psykologforeningen.no. Se ellers www.psykologforeningen.no for mer informasjon om YPU.

Yngre psykologers utvalg

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 49, nummer 2, 2012, side

Kommenter denne artikkelen