Du er her

Kurs for avtalepraksis, takstbruk og internkontrollsystem

Kurset er primært innrettet mot de som ikke tidligere har brukt, eller er relativt ferske i bruk av takstene tilknyttet driftstilskudd. Også etablerte avtalespesialister kan delta. Riktig takstbruk er viktig både for inntjeningen og for å unngå tidsødende spørsmål ved takstbruken. Kurset vil gå gjennom rammeavtalen for avtalepraksiser, takstenes oppbygging og bruk, og mal for internkontrollsystem i avtalepraksiser. Kursledere: Eilert Ringdal og Heidi Roald. Kurset avholdes i Oslo sentrum 15. februar kl.10–18. Påmeldingsfrist 1. januar. Kursavgift kr 1 500 inkludert lunsj og kaffepauser (kursavgiften er fradragsberettiget i regnskapet for din privatpraksis). Etter påmeldingsfristens utløp får du endelig bekreftelse på om du har kommet inn på kurset. Alle spørsmål vedrørende kurset sendes til

forhandlingsavdelingen@psykologforeningen.no.

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 48, nummer 12, 2011, side

Kommenter denne artikkelen