Du er her

Istanbul kaller

Neste sommer er det Tyrkias tur til å være vertskap for den europeiske psykologikongressen, som arrangeres 4.–8. juli 2011. Det er nå åpnet for innsending av abstract.

FOTO: ATILLA1000/FLICKR.COM

Kongressen er den tolvte i rekka, og som vanlig vil deltakerne profittere på tidlig påmelding. Før 15. mars 2011 er prisen 450 euro. Venter en til etter 4. juli er prisen gått opp med 50 euro, altså rundt 400 kroner. Og for etternølerne, som muligens tar det på sparket og melder seg på på stedet, er det ytterligere 400 kroner i påslag, opp til 550 euro. Det er egne priser for studenter.

Innsending av abstracts via nettsiden www.ecp2011.org er nå mulig frem til 30. november 2010.

Istanbul er Tyrkias kulturelle og finansielle senter, og er ikke bare landets største by, men regnes også blant de største i Europa. Med beliggenhet på begge sider av Bosporosstredet ligger byen der som en brobygger mellom Europa og Asia.

Grunnrammer for programmet ligger allerede ute på web’en, som vil oppdateres kontinuerlig etter som bitene faller på plass.

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 47, nummer 8, 2010, side

Kommenter denne artikkelen