Du er her

Årsmøte i Oslo lokalavdeling

Oslo lokalavdeling av Norsk Psykologforening inviterer til årsmøte 2010 den 15. april kl. 18.00–19.00 i Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, møterom Kverneland. Sakspapirer er tilgjengelige i Psykologforeningens sekretariat fra torsdag 1. april og på årsmøtet.

Umiddelbart etter årsmøtet, kl. 19.00, arrangeres medlemsmøte samme sted. Psykologforeningens president Tor Levin Hofgaard og visepresident Aina Holmén innleder til diskusjon om psykologiens framtid under tittelen «Psykologforeningen møter en raskt endrende kontekst; hvordan når vi våre mål?» Innlegg og strategidiskusjon om fremtidens utdanning av psykologspesialister og om profesjonen i endring.

Inge-Arne Teigset

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 47, nummer 4, 2010, side

Kommenter denne artikkelen