Du er her

Kjærlighet og penger på Litteraturhuset

Kjærlighet og penger er temaer når Psykologforeningen 17. og 31. oktober trommer sammen til debatt på Litteraturhuset i Oslo.

Suksesshistorien Litteraturhuset i Wergelandsveien er arnested når Norsk Psykologforening som én av flere markeringer i året for sitt 75-årsjubileum inviterer til to lørdagsettermiddager med meningsutveksling om to evigaktuelle temaer.

Det første arrangementet går av stabelen 17. oktober og har tittelen «Kan psykologien gjøre mennesker lykkeligere og samfunnet sunnere?».

Arrangementet blir en samtale og paneldebatt med Per Espen Stoknes (psykolog, økonom og forfatter av boken Penger og sjel), Karine Nyborg (økonomiprofessor, Universitetet i Oslo), Jan Arild Snoen (Minerva), Heikki Holmås (stortingsrepresentant og leder av Oslo SV) og Tor Levin Hofgaard (president i Norsk Psykologforening).

Lørdag 31. oktober er det duket for «Fornuft og følelser – om kjærlighet, kultur og ekteskap». Innledere er psykologene Sissel Gran og Trine Eikrem. Deltakere i diskusjonen er blant annet Aminder Kaur og Baljit Singh.

Begge arrangementene er gratis og foregår fra kl.15.00 til 17.00.

per@psykologforeningen.no

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 46, nummer 10, 2009, side

Kommenter denne artikkelen