Du er her

Treff for kommunepsykologer

Publisert
2. oktober 2007

Torsdag 25. oktober klokka 11.00 til 15.30 arrangeres det treff for kommunepsykologer i Norsk Psykologforenings lokaler i Kirkegata 2, Oslo.

Målet for treffet er at de som blir med, skal kunne møte andre som jobber i lignende stillinger, opprette et faglig nettverk og få informasjon om hva folk fyller disse stillingene med. Er det noe man absolutt bør gjøre som kommunepsykolog, og omvendt: er det noe man bør ligge langt unna? Hvilke modeller, tester og tiltak har vist seg å fungere for kommunefeltet?

Bibi Schjødt, som jobber som bydelspsykolog i Bergen og sitter i Psykologforeningens spesialistuvalg for samfunnspsykologi, deltar på møtet. Ellen Flaaten fra Psykisk helsetjeneste for barn og unge i Bærum kommer også. Representanter fra Psykologforeningens sekretariat som som jobber direkte med «kommunepsykologprosjektet», vil komme og informere om dette.

Arrangementet er gratis, og det vil bli servert lunsj. Etterpå planlegges det en uformell middag på byen. Interesserte kan nevne det når de melder seg på. Det går selvsagt også an å delta bare på middagen, dersom det passer bedre.

Påmeldingsfrist mandag 9. oktober til Gørild Bothner Kanstad, e-post gorild@vest-telemark.no, eller Åshild Karin Nupen, e-post ashild-karin.nupen@bsr.oslo.kommune.no

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 44, nummer 10, 2007, side

Kommenter denne artikkelen