Du er her

Medlemsmøte Hordaland

Hordalandsavdelingen i Norsk Psykologforening vil igjen ønske alle sine medlemmer velkommen til medlemsmøte og sosialt treff torsdag 14.juni. Vi håper du har lyst å komme og være med å gjøre denne kvelden til et spennende og levende sted for faglig diskusjon og nettverksbygging!

Tine Nordgreen og Thomas Haug, stipendiater ved Angstprosjektet for voksne ved Universitetet i Bergen, vil holde faglig innledning om selvhjelp via Internett og hvilke utfordringer dette gir oss som psykologer. Få med deg de nye impulsene, og delta i diskusjonen!

Vi benytter oss igjen av de trivelige og intime lokalene til Dr. Wiesener i Nye Sandviksvei 17 a. Vel møtt fra klokken 18.00.

Med vennlig hilsen NPF Hordaland

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 44, nummer 6, 2007, side

Kommenter denne artikkelen