Du er her

Psykologtreff med Anne Vikan

Yngre Psykologers Utvalg (YPU) inviterer til psykologtreff med Anne Vikan, som to ganger har vært på internasjonale oppdrag for Leger uten grenser. Hun blir å treffe torsdag 3. mai 2007 kl 19–22 i andre etasje på utestedet Dattera til Hagen på Grønland i Oslo. Kveldens tema er: Psykologarbeid under ekstreme betingelser. I Angola har Anne Vikan arbeidet blant barnesoldater og enorme flyktningstrømmer. Hun kan fortelle om kulturelle forskjeller som gjør faglige grunnregler meningsløse. Arrangementet er gratis, og alle interesserte er velkomne. Vi minner også om at YPU arrangerer faste psykologtreff på Kunstnernes Hus den første fredagen i hver måned fra kl. 1900. Se etter NPF-merket.

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 44, nummer 4, 2007, side

Kommenter denne artikkelen