Du er her

Medlemsmøte og sommerfest i Hordaland

NPF Hordaland ønsker alle sine medlemmer velkommen til medlemsmøte og sommerfest fredag 25. august, i de trivelige og intime lokalene til Dr Wiesener i Nye Sandviksvei 17a. Det blir servert en nydelig sommermatbuffet, egenandel kr 175. Vi håper på strålende vær, slik at mat og drikke kan nytes utendørs, hvis ikke tar vi all hyggen innendørs!

Erik Iversen vil innlede til refleksjon og diskusjon rundt det spennende temaet evidensbasert psykologisk praksis. Den amerikanske psykologforeningen har innført en prinsipperklæring om hva som er forsvarlig praksis. Norsk Psykologforening har en høringsrunde nå der spørsmålet er om vi skal gjøre det samme. Ønsker vi det? Vil det øke vår faglighet? Hvordan vil dette påvirke vårt daglige virke, og våre valg av arbeidsmetoder? Vil dette stort sett gjelde tradisjonelle behandler–pasientrelasjoner, eller blir det aktuelt også for organisasjonspsykologer og andre?

Er du nysgjerrig, eller har synspunkter du vil ha presentert for høringen, så kom. Erik starter kl 1900. Mat serveres kl 20.00. Bindende påmelding til sommerfesten hos lars.berglund@abkk.no innen 10. august. Vi gleder oss til å se deg der!

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 43, nummer 8, 2006, side

Kommenter denne artikkelen