Du er her

Pris til Cato Grønnerød

Dr. psychol. Cato Grønnerød har blitt tildelt Walter G. Klopfers pris for 2004. Prisen deles ut årlig av Society for Personality Assessment for beste statistisk baserte artikkel i Journal of Personality Assessment i foregående år (se www.personality.org/awards.html). Årets pris gikk til artikkelen «Rorschach Assessment of Personality Changes Following Psychotherapy: A Meta-Analytic Review», som var en del av Grønnerøds doktoravhandling «Stability and Change in the Rorschach Method» som ble forsvart ved Universitetet i Oslo i 2004. For tiden arbeider han med et forskningsprosjekt i Forsvaret som tester ut bruk av blant annet Rorschach-metoden i seleksjon til flygerutdannelsen og militære spesialstyrker. Til daglig holder han til ved Universitetet i Joensuu, Finland.

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 42, nummer 5, 2005, side

Kommenter denne artikkelen