Du er her

Psykologspesialist/psykolog i 100 % fast stilling

Stiftelsen Riisby Behandlingssenter

Riisby søker psykologspesialist/psykolog i 100 % fast stilling 


Riisby Behandlingssenter er en behandlingsinstitusjon for rusmiddelavhengige (TSB). Institusjonen har til sammen 50 behandlingsplasser. Vi tilbyr integrert behandling for voksne innlagt for rusavhengighet og psykiske vansker. Vi har god kompetanse på utredning og behandling. Riisby Behandlingssenter er en spennende arbeidsplass. Vi har som mål om stadig å utvikle oss for å gi best mulig hjelp til våre pasienter og det oppdrag vi har fått. Vi legger vekt på individuell tilrettelagt behandling, med hele mennesket i fokus. Kognitiv terapi, emosjonsfokusert terapi og traumebehandling er for oss viktige satsningsområder. Vi søker etter deg som er faglig engasjert, som liker å jobbe strukturert med pasientens bedringsprosess for øyet, og ønsker å være med å påvirke institusjonens utviklingsprosess. Vi er opptatt av at du som psykolog skal trives og utvikle deg sammen med oss. 


Personlige egenskaper: Evnen til å jobbe strukturert, systematisk og planmessig, du må være nysgjerrig og like å jobbe tverrfaglig, ha gode samarbeidsevner, at du ser muligheter og ikke begrensninger, og er en positiv bidragsyter i arbeidsmiljøet.


Vi tilbyr: En spennende jobb innen et fagfelt i stadig endring, et svært godt arbeidsmiljø, varierte arbeidsoppgaver, stor påvirkningskraft på egen arbeidshverdag og fleksibilitet, faglig og personlig utvikling, mulighet for videreutdanning, lønns- og arbeidsvilkår etter avtale, pensjonsordning i KLP

For mer informasjon kontakt Riisby på tlf. 61 11 28 00. Se fullstendig utlysning på www.riisby.no


Søknad med CV og nødvendig dokumentasjon sendes 
på e-post post@riisby.no


Annonsen er fra Psykologtidsskriftets oktober-utgave som har utgivelse 2. oktober 2023 

 

Søknadsfrist
22. oktober 2023