Du er her

Psykologspesialist/psykolog

Oslo universitetssykehus HF - Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling, Oslo Nord

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Seksjon BUP Oslo Nord, enhet Sagene, har ledig en fast psykologspesialiststilling. Psykologer som er nær ferdig spesialisering oppfordres også til å søke.

Vi arbeider aktivt med egen organisasjon og hvordan den skal se ut i fremtiden. Som nyansatt psykolog vil du møte spennende utfordringer og bidra i den kontinuerlige kompetanseutviklingen ved enheten. Du vil bli en del av et godt kollegialt fellesskap med fokus på fag samt gode muligheter for forskning og fagutvikling.

BUP Oslo Nord er en av fem seksjoner i Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling (BUPA), Klinikk for psykiskhelse og avhengighet, Oslo Universitetssykehus HF. Les mer om poliklinikken her.  Poliklinikken ligger vakkert plassert helt øverst i Nydalen med Akerselven som nærmeste nabo.

Opptaksområdet, bydelene Sagene, Bjerke og Nordre Aker, har en barnebefolkning på ca. 26 000. Seksjonen gir tilbud om utredning, diagnostisering og behandling til barn og unge fra 0-18 år samt gravide. Vi har flere matriseteam; familieterapi, sped- og småbarn (0-3), dialektisk atferdsterapi (DBT) mot suicidalitets- og selvskadingsproblematikk, spiseforstyrrelser, nevro, OCD, psykose og eget traumeteam. 

Seksjonen har 55 kliniske stillinger i en hektisk hverdag der vi fokuserer på å opprettholde et godt og stabilt arbeidsmiljø med alle stillinger besatt. Seksjonen har et faglig fokus med mange erfarne klinikere, høy andel psykolog- og legespesialister og alle relevante profesjoner representert. Det er ni kontorfaglige ansatte som yter god leder- og behandlerstøtte.

Synes du dette virker interessant? Da ser vi frem til å motta din søknad!

Politiattest, ikke eldre enn 3 måneder, må forelegges ved ansettelse. Vi forutsetter at søkere behersker norsk språk både muntlig og skriftlig. Det bes om at 2 referansepersoner oppgis ved eventuelt intervju.

Tiltredelse så snart som mulig.
 

Oslo universitetssykehus er en arbeidsplass med stort mangfold. Det mener vi er helt avgjørende for å løse de oppgavene som kreves av oss. Vi ønsker derfor at dette mangfoldet skal gjenspeiles blant søkerne til våre stillinger og oppfordrer alle til å søke uavhengig av hvem du er og hvilken bakgrunn du har.


Arbeidsoppgaver

 • Utredning, diagnostisering og behandling innenfor psykisk helsevern for barn og unge
 • Samarbeid med førstelinjehelsetjeneste, skoler og bydel 


Kvalifikasjoner

 • Bred generalisterfaring fra poliklinisk arbeid
 • Kjennskap til elektroniske journalsystemer, fortrinnsvis DIPS
 • Erfaring med behandling av spiseforstyrrelser er en fordel


Personlige egenskaper

 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Du har interesse for fagutvikling og engasjement for utvikling av egen arbeidsplass
 • ‘Du arbeider selvstendig, strukturert og målrettet
 • Du har evne til å skape trivsel i en travel arbeidshverdag
 • Du har gode ferdigheter i organisering av eget arbeid
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt


Vi tilbyr

 • Faglig utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Mulighet for deltakelse i matriseteam (spesialteam) 
 • Stimulerende og godt arbeidsmiljø
 • Mulighet til påvirkning og utvikling av enhet og seksjon
 • Fleksibel arbeidstid


 Kontaktinformasjon: Sissel Øverbø, enhetsleder, tlf. 24 09 36 00 og Ella Benedicte Poppe, seksjonsleder, tlf. 24 09 36 00


Lenke til annonsen
Søk på stillingen

 

Søknadsfrist
25. september 2022