Du er her

Psykologspesialist/psykolog

CRUX Verksgata behandlingssenter

Om oss Virksomheten driver på oppdrag fra Helse Vest RHF og er bemannet med sosionomer, sykepleiere, lege, psykologer, samt personell med annen relevant utdannelse og erfaring. Klinikken ligger sentralt i Stavanger. Vi er en del av CRUX, som er en landsomfattende, diakonal og ideell stiftelse med virksomheter som tilbyr tjenester innen helse- og sosialsektoren i Norge.

I CRUX er vi medvandrere, og står opp for mennesker i sårbare og utfordrende livssituasjoner, slik at de kan oppleve trygghet og nå sine mål. Vi jobber for å gjøre verden til et litt bedre sted. Slagordet vårt er «Det finnes alltid muligheter», og våre grunnverdier er: Helhjertet og Raus. Dristig og Solid. Har du lyst til å jobbe hos oss?

Om stillingen

CRUX Verksgata behandlingssenter i Stavanger tilbyr tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB) for unge voksne. Psykologene har ansvaret for utredning og behandling, undervisning, veiledning, inntaksarbeid og tverrfaglig samarbeid både i døgn- og poliklinikk. Vår tilnærming er særlig traumebevisst praksis og kognitiv terapi, og vi ønsker at alle behandlere har/får kompetanse innen traumebehandling (EMDR).

Pasientene ved CRUX Verksgata henvises til behandling for rusavhengighet og psykiske lidelser. Vi tilbyr lengre behandlingsforløp som gir rom for gode terapeutiske prosesser og endringsarbeid, og har fokus på traumebevisst praksis og kognitiv behandling. Vi har gode administrative støttefunksjoner i gjennomføring av Kvarus og pakkeforløp.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Kvalifikasjoner
Vi søker en medarbeider med autorisasjon som psykolog, som er personlig egnet og har relevant erfaring med å vurdere og behandle pasienter med alvorlige psykiske lidelser og rusproblematikk.

Søker må ha relevant erfaring, og beherske norsk båskriftlig og muntlig.

Egenskaper
Vi ønsker at du har god gjennomføringsevne, er løsningsorientert og fleksibel.

Vi ser etter deg som er raus og respektfull i møte med pasienter, samarbeidspartnere og kollegaer. Du har gode samarbeidsegenskaper, er faglig oppdatert, har stabilt godt humør og evner å motivere de rundt deg.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.


Vi tilbyr

Vi tilbyr en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, engasjerte medarbeidere som er opptatt av faglig utvikling i et spennende, allsidig og utfordrende fagfelt.

Vi fokuserer på tverrfaglig samarbeid og muligheter for faglig utvikling.

Gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Lønn etter avtale.


Generell informasjon

  • 1 års vikariat fra start dato
  • Tiltredelse: snarest


Vil du vite mer?
Kontakt klinikksjef Hilde Bru-Aarstad på tlf. 922 17 635.

Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden, “Søk stillingen”.

Spørsmål om elektronisk utfylling kan rettes til Jobbnorge på tlf. 75 54 22 20.

 

Lenke til annonsen og søk på stillingen

 

Søknadsfrist
25. april 2021