Du er her

Psykolog­spesialister / psykologer

Coperio

CoperioSentret ble etablert i 2003 og er i dag en betydelig aktør innenfor helse og arbeidsliv. Vi tilbyr helserelaterte tjenester innen tre hovedområder: 1) polikliniske behandling av personer med psykiske lidelser og sammensatte lidelser, 2) spesialiserte dagrehabiliteringstjenester for personer med smerteproblematikk og utmattelsestilstander, 3) bedriftshelsetjeneste og ledelsesrådgivning. Ambisjonen for vår behandlingsvirksomhet er høy og vi sikter mot å bli en internasjonalt ledende aktør for behandling av pasienter med psykiske lidelser, CSF/ME og pasienter med langvarig smerteproblematikk. Vi ønsker å utvide vår allerede sterke fagstab ved å tilsette flere dyktige psykologer.

Vi opplever sterk etterspørsel etter våre tjenester og ønsker å ansette en eller flere psykologspesialister eller psykologer som har sterk interesse for både individualbehandling og gruppebehandling av personer med psykiske lidelser. Vi kan tilby heltid- og deltidsstilling eller evt. konsulentavtale for deg som ønsker å arbeide på timesbasis. Hos oss vil du arbeide innen forutsigbare og trygge rammer i et tverrfaglig miljø med dyktige og dedikerte medarbeidere. I tillegg til våre psykologer, består vår tverrfaglige fagstab også av legespesialister, fysioterapeuter samt medisinsk laboaratoriepersonale og annet helsepersonell.

Via vår digitale plattform for nettbasert behandling, Cope.no, tilbyr vi også videobehandling for pasienter over hele landet. Vi er derfor også på utkikk etter psykologer som har egen virksomhet, synes det er spennende å benytte ny teknologi innen psykologbehandling og har kapasitet til å ta inn flere pasienter. Vi holder til i Trondheim, men det trenger ikke du å gjøre.

Arbeidsoppgaver

  • Diagnostiske vurderinger av personer med psykiske lidelser og/ eller sammensatte plager
  • Poliklinisk behandling av personer med psykiske lidelser
  • Online psykologbehandling via vår dedikerte plattform Cope.no


Kvalifikasjoner

  • Norsk autorisasjon som psykolog
  • Det er en fordel om du har en viss erfaring, gjerne med spesialitet innen klinisk voksenpsykologi, barne- og ungdomspsykologi eller klinisk nevropsykologi


Vi tilbyr

  • 100 % fast stilling i Trondheim, evt. deltid i lavere stillingsgrad
  • Konsulentavtale på timesbasis for den som ønsker en løsere tilknytning
  • Et svært solid faglig fellesskap, med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver hvor du aktivt tar del i faglig utvikling
  • Mulighet til å være deltakende innen forskning
  • Godt kollegialt fellesskap med stor takhøyde


Søknad og CV sendes til e-post torben.jenssen@coperio.no
Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt pr. e-post.

Annonsen er fra Psykologtidsskriftets juni-utgave som utkommer 1. juni 2021

 

Søknadsfrist
Snarest