Du er her

To psykologspesialister

Modum Bad - Avdeling for spiseforstyrrelser

Modum Bad er en diakonal og ideell virksomhet som fremmer psykisk helse og livskvalitet gjennom behandling, forskning og forebygging. Gjennom avtale med Helse Sør-Øst mottar vi pasienter til fem kliniske døgnavdelinger med 103 plasser. Målgruppen er pasienter over 18 år med angst, depresjon, spiseforstyrrelser og traumelidelser. En av avdelingene tilbyr familiebehandling.

Virksomheten omfatter også: To poliklinikker, Forskningsinstituttet, Institutt for Sjelesorg og Modum Bads kurs- og kompetansesenter med blant annet Seksjon for arbeidshelse – Villa Sana. Vi har rundt 300 høyt kvalifiserte og engasjerte ansatte. Vår visjon er: «En kilde til liv». Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Klikk her for å se hvordan det er å jobbe hos oss!

Brenner du for behandling av spiseforstyrrelser? Da kan du bli vår nye kollega! Ved avdelingen er det to ledige faste 100 prosent stillinger for psykologspesialister.


Om avdelingen

Avdelingen har 21 plasser for voksne pasienter. Pasientene har hatt langvarige spiseforstyrrelser, der behandling lokalt ikke har gitt tilstrekkelig effekt. De har oftest komorbide lidelser som medfører utfordringer i diagnostikk og behandling.

Vi har et godt faglig behandlingsmiljø med høy kompetanse innen fagfeltet. Våre to behandlingsprogram er symptomorienterte med kombinasjoner av gruppe- og individualterapi. Behandlingen har basis i integrerte modeller med ulike strukturerte terapiøkter faglig forankret i kognitiv terapi, systemteori og traumeteori. Stillingen inngår i tverrfaglige team med selvstendig ansvar for individualterapi og ulike gruppeterapier.

Klikk her for mer informasjon om behandlingstilbudet

Til stillingen ligger behandlingsansvar for 3-4 pasienter, gruppebehandling og aktiv deltagelse i det tverrfaglig sammensatte behandlingsteamet. Det forventes at en psykologspesialist veileder psykologer i avdelingen under deres spesialiseringsløp.


Arbeidsoppgaver

Vi ønsker oss en kollega som:

  • har kompetanse om spiseforstyrrelser
  • har relevant erfaring fra psykiatri
  • er en god relasjonsskaper
  • har god arbeidskapasitet og er løsningsorientert
  • vil bidra til at avdelingen utvikler seg faglig og sosialt

Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

 

Kontaktperson: Avdelingsleder Kristin Krantz Westrum,  mob: 924 02 734, tlf. 32 74 98 70 eller på e-post: kristin.westrum@modum-bad.no


Stillingstype: 100 % fast stilling

Tiltredelse: 1. november 2020 eller etter avtale.

Vi ber om at du søker elektronisk. Følg link nedenfor.
Kopier av vitnemål og attester fremlegges ved intervju.

 

Lenke til annonsen og søk på stillingen

 

Søknadsfrist
30. september 2020