Du er her

Psykolog­spesialist / spesialist i rus- og avhengighets­medisin til ledelse av behandler­team / poliklinikk

Blå Kors Haugaland A-senter

Blå Kors Haugaland A- senter er et behandlings- og utredningssenter for rusmiddel-, livsstil- og avhengighetsproblemer. Institusjonen arbeider på oppdrag fra Helse Vest RHF og inngår som integrert del av spesialisthelsetjenesten TSB. Blå Kors Haugaland A-senter eies av Blå Kors Norge. Vi er i stadig vekst og har de senere årene utviklet nye og spennende tilbud, både organisatorisk og faglig. Les mer om oss på www.haugaland-asenter.no

Vi søker etter en person som har engasjement for både klinisk arbeid og ledelse, samt videreutvikling av tjenestene i et spennende fagfelt.

Leder i behandlerteam/poliklinikk er plassert i direkte linje til klinikksjef og har har det faglige ansvaret for behandlerteam/poliklinikk.

Stillingen har det faglige og organisatoriske ansvar for kvalitetssikring av den kliniske virksomheten innenfor funksjonsområdet til behandlerteam inkludert poliklinikk.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikksjef Geir H. Iversen eller leder for behandlerteam/poliklinikk Johanna S. Bjørkavåg på telefon 52 73 30 00.

For fullstendig stillingsutlysning, se www.jobbdirekte.no/haugaland-asenter
Søknader sendt utenfor søknadsskjema, vil ikke bli vurdert.
 

Annonsen er fra Psykologtidsskriftets januar-utgave som utkommer 2. januar 2020
 

Søknadsfrist
26. januar 2020