Du er her

Psykologspesialist / erfaren psykolog

ATV-Finnmark

Drømmejobb i Nord!

Stopp opp! Kjenn etter! Har du, kanskje uten helt å vite det selv, ventet på en anledning til å skifte retning, ta en sjanse, åpne deg opp for nye muligheter? Har du lang erfaring innenfor spesialisthelsetjenesten i nord, men ønsker nye utfordringer i en privat stiftelse med et viktig samfunnsoppdrag? Har du kommet til et punkt i livet der du er åpen for helt nye utfordringer, der du også er villig til å flytte langt opp i det ukjente? Er du psykologspesialist med din oppvekst i nord, med et tiltagende ønske om å flytte tilbake? Til en by med et rikt kulturliv, 2 timer fra Oslo og 30 min fra Tromsø. Elsker du både natur og utfordringer? Da er dette jobben for deg!

Psykologspesialist/erfaren psykolog til ATV-Finnmark

«Alternativ til Vold» (ATV) åpner i år et nytt senter i Finnmark, med hovedbase i Alta. Senteret vil ha fire fulle terapeutstillinger, og skal betjene befolkningen i hele Finnmark. Senterets oppgave er å gi behandling til mennesker (både menn og kvinner) som utøver vold i nære relasjoner, og deres familier. ATV har tre målsetninger; 1) behandling, 2) kunnskapsformidling og 3) kunnskapsutvikling. Dette betyr varierte oppgaver innenfor klinisk psykologi og psykoterapi samt innenfor samfunnspsykologi.

I ATV vil du komme inn i en sterk faglig organisasjon med stort fokus på fag og fagutvikling. Organisasjonen har mer enn 80 ansatte terapeuter (over 60 av disse er psykologer). Satsingen på faglig vekst og utvikling er meget sterk, med blant annet ti nasjonale fagdager i året (i Oslo, Stavanger og Kroatia). Finnmarksenteret vil bli en del av vår «region Nord», og ha et nært samarbeid blant annet med vårt kontor i Tromsø. 

ATV ønsker en dyktig og motivert psykologspesialist eller erfaren psykolog som kan være med på å bygge opp et sterkt faglig senter i Finnmark. Tre dyktige fagpersoner er allerede ansatt. Lederstillingen kan diskuteres. Kjennskap til samisk språk og kultur er en fordel. Et viktig mål for arbeidet vil være å øke Finnmarksamfunnets bevissthet på vold i nære relasjoner og dens skadevirkninger for familien, samt å utvikle gode samarbeidsrelasjoner til øvrige samfunnsaktører i Finnmark (familievern, krisesenter, VOP, BUP, rusfelt, politi osv.)

Er du interessert? Ta snarlig kontakt med psykologspesialist Ragna Lundgaard, leder for region øst og nord, mobil 416 11 003, e-post ragna@atv-stiftelsen.no

 

Søknadsfrist
Ikke oppgitt