Du er her

Psykologspesialist

Modum Bad - Avdeling for spiseforstyrrelser

Modum Bad er en diakonal institusjon som skal fremme psykisk helse og livskvalitet gjennom behandling, forskning og forebygging.

Gjennom avtale med Helse Sør- Øst mottar vi pasienter til fem kliniske døgnavdelinger med 103 plasser. En av avdelingene tilbyr familiebehandling. Målgruppen er pasienter over 18 år med angst, depresjon, spiseforstyrrelser og traumelidelser.

Virksomheten omfatter også: To poliklinikker, Forskningsinstituttet, Institutt for Sjelesorg og Kildehuset formidling og forebygging med blant annet Ressurssenteret Villa Sana for helsepersonell. Vi har cirka 300 høyt kvalifiserte og engasjerte ansatte. Vår visjon er: «En kilde til liv». Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.

Har du interesse for å jobbe med spiseforstyrrelser? Da kan du bli vår nye kollega! Ved avdelingen er det ledig 100 % fast stilling for psykologspesialist.

Avdelingen har 21 plasser for voksne pasienter. Pasientene har hatt langvarige spiseforstyrrelser, der behandling lokalt ikke har gitt tilstrekkelig effekt. De har oftest komorbide lidelser som medfører utfordringer i diagnostikk og behandling.

Vi har et godt faglig behandlingsmiljø med høy kompetanse innen fagfeltet. Våre to behandlingsprogram er symptomorienterte med kombinasjoner av gruppe- og individualterapi. Behandlingen har basis i integrerte modeller med ulike strukturerte terapiøkter faglig forankret i kognitiv terapi, systemteori og traumeteori. Stillingen inngår i tverrfaglige team med selvstendig ansvar for individualterapi og ulike gruppeterapier.

Mer informasjon om behandlingsmål/-program, se her.

Til stillingen ligger behandlingsansvar for 3-4 pasienter og aktiv deltagelse i det tverrfaglig sammensatte behandlingsteamet. Det forventes at en psykologspesialist veileder andre ansatte under deres spesialiseringsløp.


Arbeidsoppgaver
Vi ønsker oss en kollega som:

 • har kompetanse om spiseforstyrrelser
 • har relevant erfaring fra psykiatri
 • er en god relasjonsskaper
 • har god arbeidskapasitet, er løsningsorientert
 • vil bidra til at avdelingen utvikler seg faglig og sosialt

Det vil i tillegg til faglige kvalifikasjoner bli lagt avgjørende vekt på egnethet og personlige egenskaper så som fleksibilitet og gode samarbeidsevner.

Er du psykolog med relevant erfaring fra fagfeltet og/eller med gruppeterapi? Da er du velkommen til å søke!


Vi kan tilby:

 • En interessant stilling i en virksomhet med lang og stolt historie
 • Utfordrende arbeidsoppgaver innenfor et spennende og viktig fagfelt
 • Introduksjonsprogram for nyansatte
 • Lønn etter avtale
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Personalboliger og personalbarnehage ved ledig kapasitet
 • Personalhytte, treningsrom og andre velferdstiltak

Det forventes at alle ansatte bidrar til å virkeliggjøre våre verdier og vår visjon.


Kontaktperson: Avdelingsleder Kristin Krantz Westrum, tlf. 32 74 98 70, mobil 924 02 734 eller på e-post kristin.westrum@modum-bad.no


Tiltredelse: 1. mai 2020

Vi ber om at du søker elektronisk. Følg link nedenfor. Kopier av vitnemål og attester fremlegges ved intervju.


Lenke til annonsen

Søk på stillingen


Klikk her for å se hvordan det er å jobbe hos oss!

 

Søknadsfrist
17. januar 2020