Du er her

Psykolog­spesialist

Viken senter

Viken senter ligger i naturskjønne omgivelser i Bardu kommune i Troms fylke, med nærhet til byene Tromsø og Narvik, og med rike muligheter for rekreasjon og friluftsliv. Viken senter er en landsdekkende diakonal stiftelse og består av Klinikkenheten og Kurs- og veiledningsenheten. Klinikkenheten er en spesialisthelsetjeneste innen psykisk helsevern med avtale med Helse Nord RHF.

Behandlingen retter seg mot ulike dimensjoner; det psykiske, fysiske, eksistensielle/åndelige og det sosiale. Gjennom tverrfaglige team jobber vi for å styrke menneskers mulighet til å mestre livets utfordringer. Klinikkenheten har døgnbehandlingsplasser for voksne og for familier. Vi har et engasjert og kompetent personale bestående av totalt 59 medarbeidere.

 

Hvem vi leter etter

Det er viktig for oss at du vil arbeide med hele mennesket i fokus. Dine oppgaver vil inkludere direkte kontakt med pasientene gjennom behandling og utredning. Veilednings- og undervisningsoppgaver er du komfortabel med. Du ser viktigheten av en tverrfaglig tilnærming, har gode samarbeidsevner, kan jobbe selvstendig og er fleksibel. 

Det er ønskelig med utdanning og erfaring innen familiebehandling og/eller traumebehandling. Annen kompetanse er også relevant. Personlig egnethet vektlegges.
 

Vi tilbyr

  • spennende faglige utfordringer
  • en fremtidsrettet og vital kompetanseorganisasjon
  • et dynamisk fagmiljø hvor helhetlig tenkning er utgangspunktet for vårt virke
  • veiledning i tverrfaglig team

Les mer om Viken senter og tilbudet hos oss her


Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til personalleder Gro Eggenheim på tlf 952 12 478 eller klinikkleder Grete Furu på tlf 951 22 361. Søknad, CV og minst 2 referanser sendes elektronisk fra “søk på jobben” på denne siden. 

Lenke til annonse
 

Søknadsfrist
17. november 2019