Du er her

Psykolog­spesialist

Riisby behandlingssenter

Riisby behandlingssenter er en behandlingsinstitusjon for rusmiddelavhengige (TSB). Virksomheten bygger på et kristent livssyn og institusjonen har til sammen 50 behandlingsplasser, fordelt på Riisby Nordre, beliggende på Dokka i Nordre Land, og Riisby Søndre, beliggende på Fluberg i Søndre Land.

Vil du bli vår nye kollega? Vi har ledig 100% fast stilling som psykologspesialist

Vi tilbyr integrert behandling for voksne innlagt for rusavhengighet og psykiske vansker. Vi har god kompetanse på utredning og behandling. Behandlingsformen er individuell og bygger på bredt faglig samarbeid. Det legges stor vekt på tverrfaglig samarbeid ved institusjonen, der den enkelte får frihet til å bruke sine kunnskaper og ferdigheter, og får gode muligheter til å utvikle seg faglig. Riisby er en institusjon i utvikling og endring og har de siste årene startet implementering av dialektisk atferdsterapi (DBT).
 

Kvalifikasjoner

  • Godkjent psykologspesialist fortrinnsvis med erfaring fra arbeid med målgruppen
  • Lyst og ønske om å jobbe med mennesker med rusavhengighet
  • Gode norskkunnskaper
  • Psykologer i spesialisering kan også søke

Vi søker etter en ny kollega som har lyst til å jobbe sammen med oss i dette spennende fagfeltet og som ønsker å bli en del av vårt DBT-team. Vi tilbyr samarbeid med kvalifiserte og engasjerte medarbeidere.

Ta gjerne kontakt med faglig leder Rebecca Östman tlf. 90125036

Søknad med CV og nødvendig dokumentasjon sendes på e-post til: post@riisby.no 

 

Søknadsfrist
20. september 2019