Du er her

Psykolog­spesialist

Universitetssykehuset Nord-Norge HF, Senter for psykisk helse og rusbehandling Midt-Troms

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) er et universitetssykehus som tilbyr befolkningen i den nordligste landsdel medisinsk spisskompetanse av høy kvalitet. Samtidig er UNN lokalsykehus for Troms og deler av Nordland. Foretaket har 6000 ansatte. Virksomheten skal bygge på kvalitet, trygghet, respekt og omsorg.

Psykologspesialist søkes til voksenpsykiatrisk poliklinikk i Midt-Troms - vi tilbyr 100.000,- kr i rekrutteringstillegg! Ved Senter for psykisk helse- og rusbehandling Midt-Troms søker vi etter en utviklingsorientert og kunnskapsrik psykologspesialist, eventuelt en psykolog. Arbeidsoppgavene vil primært være knyttet til Voksenpsykiatrisk poliklinikk, men det må påregnes oppgaver ved alle enheter i senteret. Vi søker deg som trives med å jobbe selvstendig, men samtidig jobber godt med andre. Stillingen omfatter veiledning av annet helsepersonell og studenter, utredning, diagnostisering og behandling av psykiske lidelser og ruslidelser.

Senter for Psykisk helse og rusbehandling Midt-Troms er lokalisert på Silsand i Senja kommune og Sjøvegan i Salangen kommune, og består av Voksenpsykiatrisk poliklinikk, Ambulant akutt-team og en døgnenhet med inntil 12 sengeplasser. Vi er samlokalisert med en barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk. Senteret er en seksjon i Psykisk helse- og rusklinikken med ca. 60 stillingshjemler og gir spesialisthelsetjenester innen psykisk helse og rus til befolkningen i 8 Midt-Tromskommuner med til sammen ca 34.000 innbyggere.

Voksenpsykiatrisk poliklinikk består av en tverrfaglig personalgruppe med psykiater, LIS, høgskoleutdannede behandlere, psykologspesialister og psykologer. Poliklinikken tilbyr utredning og behandling for voksne personer med moderate og alvorlige psykiske lidelser og ruslidelser. Vi samarbeider med øvrige enheter på senteret, andre enheter i spesialisthelsetjenesten, og førstelinjen i pasientenes hjemkommune. En spennende virksomhet med mange interessante faglige utfordringer.

Senter for psykisk helse- og rus Midt-Troms har en fantastisk beliggenhet, både på Silsand og Sjøvegan. Området er kjent for sitt mangfold hva angår muligheter for storslåtte naturopplevelser. Her er det muligheter for fine fjellturer, panoramautsikt fra kajakk, toppturer og sykling i fantastiske omgivelser. I nærområdet ligger det også til rette for fartsfylte opplevelser i alpinanlegg og utfordringer i klatrevegg, for å nevne noen av mulighetene. Det er god tilgang på barnehager, skoler og videregående skoler.
 

Kontakt
Enhetsleder VOP Espen Falch-Nicolaisen, tlf. 77 75 47 00 - 54738 / e-post Espen.Falch-Nicolaisen@unn.no eller seksjonsleder Jorunn Lorentsen, tlf. 77 75 47 00 - 54709 / epost jorunn.lorentsen@unn.no.

Lenke til annonse
Søk på stillingen

Vi ønsker ikke kontakt med annonseselgere!

Annonsen er fra Psykologtidsskriftets januar-utgave som utkommer 4. januar 2021 
 

Søknadsfrist
17. januar 2021