Du er her

Psykolog/psykoterapeut - ett års vikariat i 60 % stilling

Alternativ til Vold i Kristiansand

Om ATV Kristiansand Stiftelsen Alternativ til Vold (ATV) er et behandlings- og kompetansesenter på vold, med særlig vekt på vold i nære relasjoner. Gjennom vårt arbeid med vold er målet å øke trygghet og sikkerhet i familien, og tilrettelegge behandlingen ut ifra kunnskap om at alle i familien blir påvirket av volden. Vår klientgruppe er voksne som utøver vold og hans eller hennes familie, noe som inkluderer arbeid med voldsutsatte voksne, ungdom og barn. ATV har tre virksomhetsområder: behandling, kunnskapsformidling og forskning/ fagutvikling. Vi har 15 behandlingssentre i Norge, i tillegg til behandlingssamarbeid med Norden. Vi har 100 ansatte, hovedsakelig psykologer og psykoterapeuter.

ATV Kristiansand ble etablert i 2008 og finansieres av Kristiansand kommune og staten ved Barne- og familiedepartementet. Behandling tilbys personer med bostedsadresse i Kristiansand kommune. Det er fire ansatte ved kontoret, to psykologspesialister, en psykolog og en familieterapeut.

ATV Kristiansand søker psykolog/psykoterapeut til et ett års vikariat i 60 % stilling 

Alternativ til Vold i Kristiansand ligger sentralt i kvadraturen i, lyse og trivelige lokaler i Dronningensgate. Vi har et hyggelig faglig og sosialt miljø bestående av i dag to psykologspesialister, en psykolog og en familieterapeut.

Hovedoppgaven for stillingene vil være å gi psykoterapeutisk behandling, individuelt eller i grupper for de som utøver vold i nære relasjoner. Kontoret har et familiemandat. Det betyr at det også gis et tilbud til arbeid med de voksne som er utsatt for vold og barna i familiene. ATV Kristiansand sin hovedmålgruppe er de som utøver vold i nære relasjoner, men i tillegg så tilbyr vi behandling for ungdom i alderen 16-23 år som har et voldsrelatert problem i bredere forstand.

Arbeidet med volden vil ofte innebære samarbeid med barnevern, familievern, helsestasjon og andre tilbud til barn og familier i de respektive kommuner. Ansatte i ATV har også oppgaver knyttet til undervisning og veiledning.

ATV søker engasjerte medarbeidere som er motivert for kontinuerlig faglig oppdatering, og som ønsker å delta i et engasjerende og spennende nasjonalt faglig fellesskap. Det settes av mye tid i ATV til faglig fordypning og utvikling. Erfaring fra arbeid med vold i nære relasjoner er ønskelig, men erfaring fra annen type problematferd er relevant. Søkerne må ha et eksplisitt ønske om å lære mer om vold og behandling. Personlig egnethet vektlegges. Vi ønsker en person med gode samarbeidsevner og som ønsker å by på seg selv. Menn oppfordres til å søke.


Vi søker deg som: 

  • Liker å jobbe klinisk
  • Liker å jobbe i team
  • Liker at det settes av mye tid til fagutvikling
  • Liker at jobben også kan inneholde formidling, undervisning og veiledning
  • Liker å jobbe innenfor et større nasjonalt psykolog- og terapeutfellesskap
  • Liker å få nye utfordringer som fagperson


Tiltredelse: 22. mai 2024


Spørsmål om stillingen rettes til kontorleder og psykologspesialist ved ATV Kristiansand, Janneke Jansen Mans på telefon 959 98 785 eller regionleder i ATV Sør og psykologspesialist, Cecilie Guldvog på telefon 907 51 814.


Lenke til annonsen

Søk på stillingen

 

Søknadsfrist
4. april 2024