Du er her

Psykolog/psykoterapeut

Alternativ til Vold Bergen

Stiftelsen Alternativ til Vold (ATV) er et behandlings- og kompetansesenter på vold, med særlig vekt på vold i nære relasjoner. Klientgruppen er voksne som utøver vold og hans eller hennes familie, noe som inkluderer arbeid med voldsutsatte voksne, ungdom og barn. Stiftelsen har 3 virksomhetsområder: a) behandling, b) kunnskapsformidling og c) forskning/fagutvikling. ATV driver 15 behandlingssentre i Norge, i tillegg til behandlingssamarbeid om ATV kontorer i Norden. Stiftelsen har 100 ansatte, hovedsakelig psykologer og psykoterapeuter.

Alternativ til Vold Bergen har ledig stilling for 
Psykolog/psykoterapeut i 100 % fast stilling
 


ATV Bergen har i dag åtte medarbeidere, syv psykologer og en merkantil. Kontoret drives med tilskudd fra BFD, Bergen og Bjørnafjorden kommune. ATV Bergen gir behandlingstilbud til mennesker som utøver og utsettes for vold i nære relasjoner, både kvinner og menn og deres familie. I tillegg har ATV Bergen for tiden to pågående prosjekter. Et prosjekt med emosjonsfokusert foreldreveiledning, og et samfunns psykologisk prosjekt rettet inn mot kjærestevold mellom unge mennesker. ATV Bergen har kontor sentralt i Bergen sentrum, i flotte lokaler rett ved Torgallmeningen. I forbindelse med at en av de ansatte nå slutter, utlyser vi en fast stilling.
 
Hovedoppgaven for stillingen vil være terapeutisk arbeid med voksne som utøver eller er utsatt for vold i nære relasjoner, og deres familie. Det jobbes individuelt og i gruppe. Vi er på jakt etter en person som har erfaring med å jobbe som terapeut, det være seg med barn, voksne, par eller familier, og som brenner for å hjelpe mennesker i en vanskelig livssituasjon.

Kontoret samarbeider tett med andre tjenester innen hjelpeapparatet.
 
ATV Bergen kan tilby et godt kollegialt arbeidsmiljø, veiledning og en faglig utviklende terapeutstilling.

 
Tiltredelse: Snarest
 
Spørsmål om stillingen rettes til: kontorleder Nina Antonsen, e-post nina.antonsen@atv-stiftelsen.no , mobil 969 03 318, eller regionleder Per Isdal, e-post: per@atv-stiftelsen.no, mobil 975 47 712. 


Lenke til annonsen og søk på stillingen


 

Søknadsfrist
30. januar 2022