Du er her

PSYKOLOG/PSYKOTERAPEUT

ATV Bergen

Alternativ til Vold (ATV) jobber for et likestilt samfunn der ingen blir utsatt for vold og krenkelser. Vår visjon er at ATV skal være en ledende aktør og faglig premissgiver på feltet familievold og behandling. Vi har et stort fokus faglig utvikling og på et inkluderende arbeidsmiljø som kjennetegnes ved verdighet, raushet og inkludering.

Om ATV Bergen

ATV Bergen ble opprettet i 2013 og er finansiert med tilskuddsmidler fra staten ved Barne- og familiedepartementet (BFD) og kommunene Bergen og Bjørnafjorden. På kontoret arbeider det fem psykologspesialister, en psykolog og en administrasjonssekretær. Mandatet til ATV Bergen inkluderer både de som utøver vold og de som utsettes for vold i nære relasjoner, både voksne og barn. Den kliniske virksomheten ved ATV Bergen består av individuell behandling, partnersamtaler, familiesamtaler, parsamtaler, konsultasjoner, kursvirksomhet og gruppetilbud.

ATV Bergen består av et stabilt team, med dyktige, engasjerte terapeuter som har arbeidet lenge i voldsfeltet.


Om stillingen

Dette er en klinisk stilling, der hovedoppgaver er psykoterapi med klienter som enten bruker vold, eller utsettes for vold i nære relasjoner. 


Hvem er du

Det viktigste er at du har klinisk erfaring, og at du liker å arbeide som psykoterapeut. Det er en fordel om du har erfaring som voldsterapeut, men erfaring fra rusfeltet, fra familievern, fra psykisk helsevern, samt å drive gruppeterapi er nyttig. Det er også fint om du liker å undervise. Vi ønsker oss en engasjert fagperson, som er selvstendig, men som også liker å samarbeide i team.


Hva kan vi tilby

  • En spennende og givende jobb i en kunnskapsorganisasjon i utvikling.
  • Et inkluderende arbeidsmiljø.
  • Interne fagdager og årlig personalseminar. 
  • God balanse mellom jobb og fritid.
  • Trening i arbeidstiden.
  • God pensjonsordning.
  • Konkurransedyktig lønn.
     

Kontaktinformasjon
Nina Antonsen, kontorleder og psykologspesialist, tlf. 969 03 318

Ønsket tiltredelse: 12. august

Lenke til annonsen
Søk på stillingen

 

Søknadsfrist
20. mai 2024