Du er her

Psykolog/psykologspesialist (vikariat)

Diakonhjemmet Sykehus - Klinikk for psykisk helse og rus, Vinderen

Diakonhjemmet Sykehus er lokalsykehus for 145 000 innbyggere i bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker. Sykehuset har utvidet ansvarsområde for alderspsykiatri og eldre med brudd, og regionsykehusfunksjoner innen revmatologi.

Diakonhjemmet Sykehus er et ideelt diakonalt aksjeselskap eid av Diakonhjemmet Stiftelse. Se www.diakonhjemmetsykehus.no.

Vikariat for psykologspesialist/psykolog ved Poliklinikken Raskere tilbake, Voksenpsykiatrisk avdeling, Klinikk for psykisk helse og rus

Ønsker du å jobbe med korttidsterapi i et engasjerende fagmiljø? Ved Voksenpsykiatrisk avdeling, Poliklinikken Raskere tilbake er det ledig 1- årig vikariat med mulighet til forlengelse for psykologspesialist eller erfaren psykolog.  

Voksenpsykiatrisk avdeling dekker både sykehusfunksjoner og Distriktpsykiatrisk senter (DPS) og består av Poliklinikken Raskere tilbake, Allmennpsykiatrisk poliklinikk, Spesialisert poliklinikk, Enhet for rus og psykiatri, Enhet for Psykiske helsetjenester i somatikken, Enhet for kunnskapsutvikling, Enhet for administrasjon og økonomi, samt Akutt- og Allmennpsykiatriske døgnenheter

Vi søker en engasjert psykolog som har lyst til å arbeide med strukturert kognitiv terapi med fokus på økt jobbmestring. Vår målgruppe er pasienter med angst og depresjon som står i fare for å falle ut av arbeid eller utdanning. Vi er et kompetansesenter for psykisk helse og arbeid som gjennomfører forskningsmessig evaluering av behandlingstilbudet og fagutviklingsprosjekter.

Fagmiljøet ved Poliklinikken Raskere tilbake er trygt, aktivt og inspirerende. Hovedretning for tiden er metakognitiv terapi, og det legges til rette for terapiutdanning. Ved Poliklinikken Raskere tilbake vil du få gode muligheter til å delta i fagutvikling og klinikknær forskning i samarbeid med nasjonale og internasjonale universitetsmiljø.Voksenpsykiatrisk avdeling har en samarbeidsavtale med Psykologisk Institutt, Universitetet i Oslo, og har ansatt veiledere med professorkompetanse til å bistå med prosjekter.  

Oppstart etter nærmere avtale.


Arbeidsoppgaver

 • Utredning og korttidsbehandling av angstlidelser og depresjon
 • Utviklingsarbeid innen fagområdet psykisk helse og arbeid
 • Kurs- og gruppevirksomhet
 • Veiledning og undervisning


Kvalifikasjoner

 • Bred erfaring innen poliklinisk arbeid med voksne
 • Interesse for og utdanning innen kognitiv terapi eller metakognitiv terapi
 • For stillinger hvor det er pålagt ved lov med norsk autorisasjon kreves fremleggelse av autorisasjonsdokument før tiltredelse


Personlige egenskaper

 • Vi ønsker medarbeidere som har stort faglig engasjement og evne til å arbeide strukturert
 • Personlig egnethet og relevant arbeidserfaring vil bli vektlagt


Vi tilbyr

 • Et aktivt og spennende fagmiljø bestående av engasjerte ansatte med høy faglig kompetanse
 • Mulighet for å delta i fagutvikling og klinikknær forskning
 • Et trygt arbeidsmiljø og et oversiktlig og veldrevet lokalsykehus med få ledernivå
 • Lønn etter avtale. Av bruttolønn trekkes 2 % til pensjon
 • Ansettelses- og arbeidsvilkår, pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring etter avtale mellom arbeidstakerorganisasjonene og Virke

Innholdet i cv’en må dokumenteres med vitnemål og attester i Webcruiter. Kontaktinformasjon til to referanser medbringes til et eventuelt intervju.


Kontaktinformasjon: Ragne G. H. Gjengedal, enhetsleder/psykologspesialist, tlf. 900 23 259 og Marit Hannisdal, ass. enhetsleder, tlf. 22 02 98 00.


Lenke til annonsen

Søk på stillingen

 

Søknadsfrist
20. februar 2020