Du er her

Psykolog/Psykologspesialist

Nordlandssykehuset, Barnehabilitering- Barneklinikken

Nordlandssykehuset HF har over 4000 medarbeidere med lokalisasjoner i Bodø, Lofoten og Vesterålen. Vi har sykehusfunksjoner på lokalt og regionalt nivå. Nordlandssykehuset er også en stor utdanningsinstitusjon for leger, psykologer, sykepleiere, bioingeniører og andre faggrupper i spesialisthelsetjenesten. Vi har et voksende forskningsmiljø. Les mer om oss og jobbmulighetene på jobb-nordlandssykehuset.no. Følg eller kontakt oss på: Facebook, linkedin, YouTube eller Twitter

Vi har ledig 100 % stilling for psykolog/psykolog i spesialisering/psykologspesialist i vikariat ved Barnehabiliteringen. Vikariatets varighet er foreløpig 1 år. Barnehabiliteringen er en enhet i Barneklinikken. Barneklinikken er i omstilling og i løpet av året vil det komme omorganisatoriske endringer på klinikknivå.

Enheten gir tilbud til barn og unge (0-18 år) med medfødte eller ervervede funksjonsforstyrrelser eller utviklingsforstyrrelser. Dette omfatter blant annet barn og unge med cerebral parese, syndromer, utviklingshemming, tverrfaglig vurdering ved epilepsi og autisme mm. Psykologenes arbeid er først og fremst utredning og diagnostisering i tett samarbeid med andre yrkesgrupper. På teamet jobber det 2 psykologer, 2 spesialpedagoger, sykepleiere og fysioterapeut. Vi har også barneleger, og en rekke andre fagpersoner som vi jobber tett sammen med. 


Arbeidsoppgaver 

Generelle og spesifikke utredninger av mentale og kognitive funksjoner, samt diagnostisering. Samarbeide med og veiledning til kommunalt ansatte. Råd og veiledning til barn, unge og foreldre i etterkant av utredning. Tiltaksarbeid i forbindelse med adferdsproblematikk og psykisk utviklingshemming.

Ambulant virksomhet.


Kvalifikasjoner 

Norsk autorisasjon som psykolog. Ønskelig med erfaring i å jobbe med barn.

Gode datakunnskaper.

Politiattest må framvises.


Personlige egenskaper 

Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner internt og eksternt. Ha en strukturert arbeidsform. Være effektiv både i selvstendig arbeid og i team med andre. God skriftlig fremstillingsevne. Trives med å jobbe i et tverrfaglig team.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.


Vi tilbyr 

Et bredt og spennende fagfelt i utvikling, med utfordrende og varierte oppgaver. En mindre enhet, der du får mer ansvar. Gode muligheter for samarbeid med psykologer i Habiliteringsteam for voksne og PHR BUPA autismeteamet.

En arbeidsplass som er en IA bedrift(inkluderende arbeidsliv). Gunstige pensjons- og forsikringsordninger.


Kontaktinformasjon 

Vigdis Aasen Grubstad, enhetsleder, tlf. 75 53 47 61

Marcus Krogstad, psykolog, tlf. 476 64 780

Maria Engen, psykolog, tlf. 954 49 846

 

Lenke til annonsen

Søk på stillingen

 

Søknadsfrist
6. oktober 2019