Du er her

Psykolog/psykologspesialist

Bærum kommune - MST-CAN-teamet

Vil du gjøre en forskjell for barn og unge utsatt for vold og omsorgssvikt? 


Barneverntjenesten i Bærum har siden 2016 hatt et team som gir multisystemisk terapi til familier der det forekommer vold og /eller alvorlig omsorgssvikt. 
 
I MST-CAN (Multisystemic therapy – child abuse and neglect) gir terapeutene hjemmebasert behandling til hele familien for å forhindre omsorgsovertagelse og plassering utenfor hjemmet. MST-CAN teamet består av én leder/veileder, fire terapeuter/psykologer og én miljøterapeut. 
 
Vi har nå ledig en psykolog/terapeutstilling og leter etter lærevillige og engasjerte kandidater. Stillingen innebærer en unik mulighet for opplæring i og arbeid med en systemisk og fleksibel behandling for barn og unge utsatt for vold og alvorlig omsorgssvikt. Psykologene/terapeutene har selvstendig behandlingsansvar og samarbeider tett med resten av teamet i det daglige arbeidet. 
 
Rekrutteringen blir gjort i et samarbeid mellom Bærum kommune og Nasjonalt utviklingssenter for barn og unge (NUBU), som har faglig ansvar for behandlingsmodellen.
 
Se fullstendig utlysningstekst og søk på stillingen:
www.baerum.kommune.no og www.finn.no


Kontaktinformasjon: Mira Coucheron, barnevernsjef, tlf. 907 09 634, e-post mira.hoel.coucheron@baerum.kommune.no og Selma Heier, teamveileder, tlf. 466 18 826 og e-post selma.heier@baerum.kommune.no


Lenke til annonsen

Søk på stillingen
 

Søknadsfrist
2. juni 2024