Du er her

Psykolog/psykologspesialist

Alternativ til Vold i Arendal søker psykolog/psykologspesialist til en fast 100 % stilling

Stiftelsen Alternativ til Vold (ATV) er et behandlings- og kompetansesenter på vold, med særlig vekt på vold i nære relasjoner. Gjennom vårt arbeid med vold er målet å øke trygghet og sikkerhet i familien, og tilrettelegge behandlingen ut ifra kunnskap om at alle i familien blir påvirket av volden. Vår klientgruppe er voksne som utøver vold og hans eller hennes familie, noe som inkluderer arbeid med voldsutsatte voksne, ungdom og barn. ATV har tre virksomhetsområder: behandling, kunnskapsformidling og forskning/ fagutvikling. Vi har 15 behandlingssentre i Norge, i tillegg til behandlingssamarbeid med Norden. Vi har 100 ansatte, hovedsakelig psykologer og psykoterapeuter.

Om jobben


ATV Arendal ble etablert i 2009 og ligger sentralt og idyllisk til på Langbryggen i Arendal sentrum. Kontoret er finansiert med tilskuddsmidler fra Barne- og familiedepartementet og kommunene Arendal, Grimstad, Froland, Vegårshei, Åmli, Tvedestrand, Risør og Gjerstad. Kontoret har fire stillinger, i dag bestående av en psykolog, en psykologspesialist og to familieterapeuter. ATV Arendal gir behandlingstilbud til voksne som utøver vold i nære relasjoner og til barn og voksne som nylig har vært utsatt for vold i nære relasjoner.

Hovedoppgaven for stillingen er knyttet til psykoterapeutisk behandling, individuelt eller i grupper for de som utøver vold i nære relasjoner. Alternativ til Vold har som faglig satsingsområde å videreutvikle familiearbeidet knyttet til vold i familien. Fokus på de voksnes foreldrekompetanse inngår som en viktig del av behandlingstilbudet. Vi søker fornyelse og inspirasjon blant annet innenfor kunnskap og behandling av traumer, og nyere utviklings- og tilknytningsteori, i tillegg til den spesifikke voldskompetansen.

Arbeidet med volden vil ofte innebære samarbeid med barnevern, familievern, helsestasjon og andre tilbud til barn og familier i de respektive kommunene. Ansatte i ATV har også oppgaver knyttet til undervisning og veiledning.

ATV søker engasjerte medarbeidere som er motivert for kontinuerlig faglig oppdatering, og som ønsker er å delta i et engasjerende og spennende nasjonalt fellesskap. Vi ønsker en hyggelig person som byr på seg selv, har gode samarbeidsevner og er teamorientert. Personlig egnethet og hensyn til teamets sammensetning vil vektlegges.


Vi søker deg som:

  • Ønsker å bidra til utvikling av det terapeutiske behandlingstilbudet til utøvere og utsatte for vold i nære relasjoner
  • Er nysgjerrig på å lære mer om vold og psykoterapi
  • Er strukturert og har god arbeidskapasitet
  • Har gode samarbeidsevner og ønsker å ta del i et sosialt og faglig fellesskap


Vi tilbyr:

  • Gode rammer for å jobbe psykoterapeutisk og for faglig utvikling
  • Deltagelse i et spennende og inkluderende nasjonalt faglig fellesskap
  • Et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø
  • Gode personalordninger


Vennligst legg ved både CV og søknadsbrev når du søker på stillingen. Vi ser frem til å høre fra deg!

Tiltredelse etter avtale.
 

Kontaktinformasjon:
Spørsmål om stillingen kan rettes til kontorleder ATV Arendal, familieterapeut Inger Brit Holm, tlf. 994 21 353 eller regionleder i ATV region Sør, psykologspesialist Cecilie Guldvog, tlf. 907 51 814.


Lenke til annonsen
Søk på stillingen
 

Søknadsfrist
29. august 2022