Du er her

Psykolog/Psykologspesialist

Diakonhjemmet Sykehus - Voksenpsykiatrisk avdeling

Diakonhjemmet Sykehus er lokalsykehus for 145 000 innbyggere i bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker. Sykehuset har utvidet ansvarsområde for alderspsykiatri og eldre med brudd, og regionsykehusfunksjoner innen revmatologi.

Diakonhjemmet Sykehus er et ideelt diakonalt aksjeselskap eid av Diakonhjemmet Stiftelse. Se www.diakonhjemmetsykehus.no.

Psykologspesialist/erfaren psykolog – vikariat i 100 % stilling ved Voksenpsykiatrisk avdeling, Klinikk for psykisk helse og rus

Lyst til å jobbe ved Enhet for psykiske helsetjenester i somatikken? 

Enhet for psykiske helsetjenester i somatikken er en psykisk helsetjeneste for voksne integrert i et somatisk sykehus. Vi som jobber her brenner for å utvikle fagområdet Klinisk helsepsykologi i Norge, og nå har du mulighet til å ta del i det! Fra 01.01.22 til 31.12. 22 er det ledig et 100 % vikariat  hos oss.

Voksenpsykiatrisk avdeling består av syv kliniske enheter innen fagområdene Psykisk helsevern og TSB, samt en enhet for forskning og innovasjon, og en enhet for administrasjon og økonomi. Voksenpsykiatrisk avd. er lokalisert på Vinderen, men enhet for psykiske helsetjenester i somatikken holder til på Steinerud, i den somatiske delen av Diakonhjemmet sykehus.

Enheten har to tjenester:
1) Akutt-tjeneste/CL-tjeneste som er bemannet med to personer i vanlig arbeidstid. Arbeidet er rettet mot pasienter innlagt i somatisk sykehus, med vurdering av selvmordsfare, alvorlig psykisk lidelse, krisereaksjoner osv. 

2) Helsepsykologisk poliklinisk tjeneste som tar imot pasienter henvist av lege på sykehuset. Det er pasienter som trenger hjelp til å mestre sykdom eller behandlingen den krever, og som for eksempel har plager med smerte, utmattelse, søvn, angst, depresjon. Vi driver også utstrakt veiledning, undervisning og fagutvikling.

For mer informasjon om enheten vår, se www.diakonhjemmetsykehus.no/pht


Arbeidsoppgaver

 • Arbeidsoppgavene vil i all hovedsak være knyttet til den helsepsykologiske tjenesten; poliklinisk kartlegging og behandling av angst, depresjon, utmattelse, smerter, søvn, kriser, familieproblematikk hos pasienter hvor deres plager er knyttet til somatisk sykdom
 • Akutte vurderinger av psykisk helse hos personer innlagt i somatisk sengepost
 • Undervisning, veiledning, fagutvikling


Kvalifikasjoner

 • Erfaren psykolog/psykologspesialist
 • Erfaring fra arbeid med somatisk syke og kognitiv terapi er en fordel  
 • Vi forutsetter at alle søkere har grunnleggende datakunnskaper
 • For stillinger hvor det er pålagt ved lov med norsk autorisasjon kreves fremleggelse av autorisasjonsdokument før tiltredelse

Diakonhjemmet Sykehus ønsker mangfold, og vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke
uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold fra arbeidslivet.


Personlige egenskaper

 • Personlig egnethet, selvstendighet og gode samarbeidsevner vil bli tillagt stor vekt

  
Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver i brytningsfeltet somatikk og psykisk helse
 • Godt faglig og sosialt arbeidsmiljø
 • Varierte oppgaver
 • Ansettelses- og arbeidsvilkår, pensjonsordning, gruppelivs- og ulykkesforsikring etter avtale mellom arbeidstakerorganisasjonene og Virke

Innholdet i cv må dokumenteres med vitnemål og attester i Webcruiter. Kontaktinformasjon til to referanser medbringes til et eventuelt intervju. 


Kontaktinformasjon: Nina Lang, enhetsleder, tlf. 906 41 383.


Lenke til annonsen og søk på stillingen

 

Søknadsfrist
28. november 2021