Du er her

Psykolog/Psykologspesialist

Dentalia AS avd. Nydalen Medisinske Senter

Dentalia AS drifter Dentalia Tannlegesenter og Nydalen medisinske Senter, med et samlet engasjement innen odontologi, medisin, psykologi, kiropraktikk, anestesi, kirurgi, endodonti, laserbehandling og allmennmedisin.

Målet er å gi pasientene den tryggeste og beste tilgjengelige behandlingen for den enkeltes behov. Med et team bestående av lege, tannlege, kiropraktor og psykolog kan vi behandle alt fra smerter og plager i muskler, nerver, ledd og tenner til psykisk helse. Hos oss skal den enkelte kjenne seg sett, ivaretatt og trygg.

www.dentalia.no

Vi søker etter psykolog eller psykologspesialist som ønsker å starte opp som privatpraktiserende, eller som kanskje allerede driver selv, og som ønsker å være en del av et større tverrfaglig fellesskap.  Vi er fleksible på arbeidstid, dag eller kveldstid. Det som passer best for deg. Hos oss får du stor frihet i egen arbeidshverdag. Du må gjerne ønske å ha dette i kombinasjon med et annet arbeidsforhold.


Kvalifikasjoner og krav:

Du må ha godkjenning som klinisk psykolog, gjerne med spesialisering i voksenpsykologi eller barne- og ungdomspsykologi. Kjennskap til digitale verktøy er en fordel.


Personlige egenskaper:

Vi vil legge stor vekt på personlig egnethet. Du må være en positiv person som kan jobbe effektivt og selvstendig. Videre ser vi etter en person som er fleksibel og åpen i samarbeidsrelasjoner, og som ønsker å vedlikeholde og videreutvikle sin faglige kompetanse.


Vi tilbyr:

  • Egnet behandlingsrom på vår klinikk. Vi har moderne lokaler tilrettelagt for helsetjenester, samt andre fasiliteter som er tilknyttet lokalene
  • God beliggenhet, sentralt i Nydalen med god forbindelse til offentlig kommunikasjon samt parkeringsmuligheter
  • Faglig sterkt og variert miljø med stor faglig frihet
  • Fleksibilitet og kontroll over egen tid

 

For mer informasjon ta gjerne kontakt med adm.dir. / tannlege Carl-Henrik Gullaksen, e-post chg@dentalia.no eller telefon 911 45 800.


Søknad sendes på e-post til chg@dentalia.no

 

Søknadsfrist
Snarest