Du er her

Psykolog / psykolog­spesialist

i 100 % engasjement i ett år, med mulighet for forlengelse
Alternativ til Vold (ATV) Arendal

Alternativ til Vold (ATV) er en privat stiftelse som organiserer behandlingstilbud til mennesker med voldsproblematikk. Stiftelsen har 3 hovedmålsettinger: a) behandling, b) kunnskapsformidling og c) forskning. ATV driver 13 behandlingssentre i Norge, i tillegg til behandlingssamarbeid med ATV kontorer i Norden. Klientgruppen er i hovedsak voksne utøvere av vold, men noen kontorer arbeider også med voldsutsatte voksne, ungdom og barn. Stiftelsen har 73 ansatte, hovedsakelig psykologer.

Alternativ til Vold Arendal ligger i sentrum av byen og har nye, lyse og trivelige lokaler. Vi er pr i dag tre hele stillinger ved kontoret. Vi har ledig et 1-årig engasjement med mulighet for forlengelse, og søker derfor en engasjert fagperson til å være med på å opprettholde behandlingstilbudet på ATV Arendal. ATV Arendal gir et spesialisert behandlingstilbud for mennesker som utøver vold i nære relasjoner. Arbeidet med volden vil ofte innebære samarbeid med barnevern, familievern, helsestasjon og andre tilbud til barn og familier.

Hovedoppgaven for stillingen er behandling av personer som utøver vold i nære relasjoner. Behandlingen gis individuelt og i grupper. ATV har gode rammebetingelser for å drive faglig utviklingsarbeid.

Personlig egnethet vektlegges. Vi ønsker en person med gode samarbeidsevner og som ønsker å by på seg selv.

Tiltredelse: etter avtale

Søknader sendes på e-post til: jobb@atv-stiftelsen.no.
Spørsmål om stillingen rettes til leder ved ATV-region Sør, psykologspesialist Cecilie Guldvog, telefon 907 51 814.

Arbeidssted
Alternativ til Vold (ATV) Arendal
Søknadsfrist
16. januar 2019