Du er her

Skole ikke bare skole

Publisert
5. juni 2013

– Vi trenger mer enn bare pedagogikk i skolen. Det må være mulig for elevene å få hjelp også i andre deler av livet gjennom skolen, sier Kristoffer Hansen, nyvalgt leder i Elevorganisasjonen i Akershus.

Han har med stor interesse fulgt artiklene i Budstikka den siste tiden om frafall og elever som sliter med psykiske plager.

– Vi trenger psykologer og miljøarbeidere inn i Akershus-skolen. Og vi trenger flere helsesøstre. På den måten blir det mindre tabu å legge frem private problemer sånn at ungdom kan få hjelp. Vi mener et godt skolemiljø er helt avgjørende for at vi skal ha det bra med oss selv og prestere på skolen, sier Hansen.

Budstikka 4.5.2013

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 50, nummer 6, 2013, side

Kommenter denne artikkelen