Du er her

Anne Kat. Hærland

Publisert
5. juni 2013

– Jens vil vi skal være digitale nabokjerringer. Jeg vil heller være analog fittekjerring. Det er det jeg lever av, og det kan jeg nesten ikke gjøre lengre. Alle blir krenket. Du kan ikke si noe uten å krenke noen! Åh! Vi er så krenket! De mannfolka som vokser opp nå kommer til å bli en gjeng hyperallergiske, kjønnsnøytrale små persilleblad.

Så stopper hun opp på scenen. Ser oss rett inn i øynene. Spør om det har klikket helt for oss? Har vi virkelig lov å sitte i verdens rikeste land og lukke øynene for resten av verden og heller tilby psykologer til de som blir stemt ut av Paradise Hotell?

Vips, så feiker hun heller samleie med kongen.

Rana Blad 25.4.2013

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 50, nummer 6, 2013, side

Kommenter denne artikkelen