Du er her

Bertine Zetlitz

Publisert
5. desember 2012

Hjemme, bak Frognerparken i Oslo, lever hun det lykkelige familielivet med det hun har vært heldig med: Det velfungerende ekteskapet og de to barna.

– Det er en grunn til at de tingene funker for meg. Jeg gjør et veldig grundig arbeid inni meg. Jeg har alltid hatt mye gørr. Det skal være plass til all gørra, og det er viktig å få den ut. Jeg deler jo mye med familien og dem jeg er glad i. Men jeg har også et mer stillegående, personlig prosjekt, og der er det litt mer «darkness», sier Bertine. Det prosjektet har hun til tider snakket med en psykolog om. Men aller mest bruker hun det til noe kreativt.

– Jeg ser på det å gå til psykolog mer som en slags privatskole. Du får noen som tegner opp kartet for deg. Jeg syns det er veldig rart og gøy at det i Norge fortatt er en greie. I USA har jo folk minst én psykolog hver, som den mest naturlige ting, sier Bertine.

VG 10.11.12

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 49, nummer 12, 2012, side

Kommenter denne artikkelen