Du er her

ADHD

Publisert
5. november 2011

Perfekt! ADHD eksisterer ikke.

FOTO: YAY MICRO.

Om vi vil finne oss i at pengemakten skal styre livet vårt enda inn i sengkammeren, da skal vi høre på alt som politikere, betalte professorer, forskere og kjøpte interesseorganisasjoner sier. Konsekvensene er tre:

  • Noen blir styrtrike på det,
  • noen får muligheten til å få en behagelig jobb med god lønn resten av livet,
  • og du risikerer ditt barns helse eller liv.

Da jeg fikk stipendet fra NFF (Norsk faglitterær forfatter-og oversetterforening) for å skrive en bok om ADHD, ante jeg ikke at jeg skulle få så mange viktige fakta og bevis i fanget! Fakta som støtter mitt påstand: ADHD eksisterer ikke, det er et påfunn fra legemiddelsindustrien for å tjene penger. STORE penger – 18 milliarder dollar/år globalt (Ufattelige 100,5 milliarder kroner) på å selge ADHD-medisiner! Og hele industrien i tillegg, med professorer, forskere, lege, psykologer, psykiatrikere, BUP- og PPT-ansatte, interesseorganisasjoner, terapeuter, homeopater, alternativere og besserwissrer er med på å tjene penger.

Georg U. på bloggen adhd-alternativ.origo.no 15.10.2011

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 48, nummer 11, 2011, side

Kommenter denne artikkelen