Du er her

Takk!

Publisert
5. juli 2011

PSYKOLOG: I forkledning.

FOTO: FLICKR.COM/RAMSEY BEYER

Den hjelpen som DPS Storsteinnes, Åsgård, og min fantastiske psykolog har gitt meg kan ikke beskrives med ord, i dag er jeg tilbake i jobb jeg går ikke på noen medisiner, men jeg går fortsatt hos psykolog, noe jeg skal fortsette med til sommeren, så skal vi evaluere min fremtidige bruk. Jeg har fått livet tilbake, jeg har med dette leserinnlegget lyst å takke alle pleiere, leger, studenter og psykologen min som jeg var så heldig å treffe på min ferd innen psykiatrien. Samt alle de fantastiske pasientene jeg fikk bli kjent med, der finnes mange ressurser som sliter med den psykiske helsen, mange som kunne gitt samfunnet sårt etter lengtet arbeidskraft, hvis de fikk bruke sin kompetanse på et nivå som passet dem.

Anonym i Framtid i Nord 1.6.2011

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 48, nummer 7, 2011, side

Kommenter denne artikkelen