Du er her

Skuespill

Publisert
5. mars 2009

Rekordmange nordmenn benket seg sammen foran tv-skjermen for gjensynet med «Himmelblå» i går.

Nær 1,2 millioner fikk for første gang møte den noe karismatiske karakteren Kristel. […] Bak rollefiguren står Oslo-jenta Kamilla Hartvig (21). […]

I hele høst har jenta, som til daglig studerer psykologi i Trondheim, fulgt serien som har blitt en seersuksess for NRK. […]

- Jeg har jo bare en gjesterolle, så jeg har ikke tenkt så mye over det. Men jeg fikk masse tilbakemeldinger fra familie i går! De syntes det var morsomt å se meg på tv, men så er de jo familien min. Det er ingen som har kommet bort til meg på lesesalen i dag, for å si det slik, spøker 21-åringen.

kjendis.no 9.2.2009

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 46, nummer 3, 2009, side

Kommenter denne artikkelen