Du er her

Føre var

Publisert
4. desember 2007

BEDRE SELVBILDE: Russen i Telemark

FOTO: SCANPIX/KAI JENSEN

Psykolog og motivator Trond Haukedal holdt foredrag for telemarksrussen i går, og fokuserte på viktigheten av å ha et godt selvbilde i russetida. Russen er ikke akkurat kjent for å være lave i hatten, men under gårsdagens russeseminar ble selvtilliten deres likevel bygget ytterligere opp. Dette for å minske antall knuste egg og promillefylte kjøreturer. – Dårlig selvbilde skaper behov for å hevde seg, mener psykolog og kursholder Trond Haukedal. Bergensmannen er en av landets ledende motivatorer, og var hyret inn av Trygg Trafikk for å endre holdningene hos Telemarks vordende russeledere.

Varden 31.10.2007

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 44, nummer 12, 2007, side

Kommenter denne artikkelen