Du er her

Nyt!

Publisert
3. november 2007

LYKKE: Tilstede i øyeblikket.

FOTO: SCANPIX

Når du hengir deg fullstendig til øyeblikket og ikke tenker på hvor du var i går, eller hvor du skal i morgen, føler du deg langt mer lykkelig og avslappet, sier Brenda Shoshanna, psykolog og forfatter av boka Zen Miracles. Derfor, uansett om du står i kø på matbutikken eller løper på tredemølla på treningsstudioet, skal du rette oppmerksomheten din til øyeblikket: Kjenn underlaget under føttene, luften mot ansiktet, følelsen av pusten som strømmer inn og ut gjennom nesen din, og legg merke til omgivelsene dine. På denne måten kan hvert minutt oppleves og nytes til fulle!

Cosmopolitan. 17.9.2007

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 44, nummer 11, 2007, side

Kommenter denne artikkelen