Du er her

Krimpsykolog

Publisert
1. juli 2007

Allerede i den første boka lanserte han Tage Mathillas, psykologistudenten som blir dratt inn i en mordgåte. I Lerken møter vi den litt skjøre og sørgelig ubehjelpelige Tage igjen. Nå er han ferdig med studiene og har flyttet til Trondheim, hvor han er en svært så fremmed fugl, umoden og på leting etter sin egen identitet. Her er han engasjert av politiet for å bygge opp en profilbase over drapsmenn. Motvillig blir han dratt inn i etterforskningen av et grotesk drap på en gammel uteligger.

– Underveis har jeg oppdaget at han har flere likhetstrekk med meg. Men i motsetning til ham drikker jeg ikke mye, smiler Williksen.

Forfatter Torkil Williksen i Byavisa 5.6.2007

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 44, nummer 7, 2007, side

Kommenter denne artikkelen