Du er her

Valla 3

Publisert
28. februar 2007

Som psykolog ser han ennå ikke at Valla har mistet tilliten som leder.

– Jeg er temmelig sikker på at en del vil kunne ha tillit til en leder etter noe slikt. Noen vil sikkert mene at dette er en dame som viser at hun er en leder med autoritet, som tør å si fra og møte konflikter, «jeg er ingen pusekatt», sier hun, og jeg hørte noen av gutta på gølvet i LO si i et intervju at «vi er da faen ingen pusekatter vi heller», og en tolkning kan gå i favør av Valla som en leder som tør å ta i konflikter, sier [Henning] Bang. […]

– Den andre tolkningen sier at hun er livsfarlig som leder og det har vi visst siden hun var statsråd. Det er helt sjukt om hun fortsetter, for det er ikke første gang hun har havnet i en slik konflikt, sier Bang.

tv2.no 17.1.2007

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 44, nummer 3, 2007, side

Kommenter denne artikkelen