Du er her

Hjelpere

Publisert
1. januar 2007

– For meg begynte det kort tid etter at faren min døde. Jeg begynte først å høre stemmer i det fjerne. Noe som gikk hardt utover konsentrasjonen på skolen. Etter et par måneder begynte jeg å se ting også. Det var veldig spesielt i starten, og jeg ble sendt til flere psykologer. Men i 14-årsalderen møtte jeg Margit Sandemo. Hun kunne forklare meg hva jeg opplevde, og sa at det ikke var farlig. Da sluttet jeg å være redd, forteller 25-åringen.

Sandemo lærte Olav Moldestad hvordan han kunne kontrollere evnene sine, slik at han slapp å se og høre åndene og hjelperne hele tiden. Nå har han så god kontroll at han lever av å være medium.

vg.no 17.11.06

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 44, nummer 1, 2007, side

Kommenter denne artikkelen