Du er her

Radarpar

Publisert
27. oktober 2006

Om det er slik at det å drive forskning er det aller mest spennende, det uovertruffent morsomste og desidert mest givende i livet – og man faktisk er blitt akkurat det – nemlig forsker – og attpåtil ved landets største og beste universitet – hva mer kan man da forlange?

Vel. Det kunne være en ting til. Bare én: Å få gjøre dette sammen med sitt hjertes utkårede […].

Førsteamanuensene og ektefellene Kristine B. Walhovd (29) og Anders M. Fjell (32) vet hvordan det er. De har nemlig gjort det i årevis, ja, helt siden de tråkket sine «barnesko» på Psykologisk institutt ved Universitetet i Oslo, har de holdt sammen. «Radarparet», sier folk. «De er veldig samstemte», sier folk også. «Og så himla dyktige!»

Uniforum 25.09.06

Teksten sto på trykk første gang i Tidsskrift for Norsk psykologforening, Vol 43, nummer 11, 2006, side

Kommenter denne artikkelen